قرارداد جدید ناسا و روسیه برای انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی

سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکاسموس) و ناسا قصد دارند در پاییز یک قرارداد دیگر را برای استفاده از فضاپیماهای سایوز به منظور انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی امضا کنند. به گزارش ایسنا، این دو سازمان پیش از این قراردادی را برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی برای سال 2017 امضا کرده بودند و قرار است قراردادی با مضمون مشابه برای سال 2018 امضا شود.

پروژه 3.5 میلیون دلاری نگارش کتاب توسط رییس کمپانی‌های اسپیس‌اکس و تسلا موتورز


ایلان ماسک رییس کمپانی‌های تسلا و اسپیس‌اکس پروژه گران‌قیمت جدیدی در دست دارد. وی قصد دارد کتابی برای انتشارات مشهور پنگوئن بنویسد. بیزینس اینسایدر می‌گوید که ماسک قراردادی 3 میلیون دلاری و در روایتی دیگر 3.5 میلیون دلاری برای نگارش این کتاب بسته است.

پنج بلندپروازی جالب ناسا که رنگ واقعیت ندیدند

ناسا پر از رؤیاپردازان بلندپرواز است که هزینه رویاهای آن‌ها را باید کنگره آمریکا تائید کند اما پس از برنامه آپولو بسیاری از ایده‌های ناسا پیش از بیرون آمدن از طرحهای مفهومی، کنار گذاشته شدند. این ایده‌ها شامل توهماتی دور از ذهن تا ماموریت‌های محتاطانه‌تر به لحاظ مالی و برخی طرحها و معادلاتی بر روی برگه بودند؛ اگرچه برخی دیگر مدلسازی و آزمایش شدند اما همه آن‌ها در یک چیز مشترک بودند و آن عملی نشدن آن‌ها بود.

چتر نجات جدید ناسا، محموله‌های فضایی را به زمین می‌فرستد

پژوهشگران ناسا به دنبال ساخت چترهای نجات به منظور انتقال ارزانتر و سریعتر محموله‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین هستند.
به گزارش ایسنا، پریدن به زمین از ایستگاه فضایی با چتر نجات ممکن است کاملا تخیلی بنظر برسد، اما گروهی از دانشجویان این کار را با یک ماهواره کیوب‌ست انجام داده‌اند.

تقسیم سند فناوری هوافضا به 3 حوزه فضایی، هوایی و دفاعی

وی در ادامه به معرفی سند توسعه هوافضای کشور پرداخت و ادامه داد: در این سند حوزه فناوری هوافضا به سه حوزه فضایی، هوایی- هوانوردی و دفاعی تقسیم شده که در ذیل هر حوزه یک ستاد به همین نام فعال است و امور مربوط به آن حوزه را پیگیری می‌کند و همه این ستادها موظف به ارائه گزارش عملکرد سالانه خود به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور هستند.

چين بخش خصوصي را در برنامه اکتشاف کره ماه مشارکت مي‌دهد

وزنامه دولتی چاینا دیلی امروز سه شنبه نوشت دولت چین به امید کسب دستاوردهای بزرگ فناوری، درهای برنامه بلندپروازانه خود را برای اکتشاف کره ماه به روی شرکت های خصوصی خواهد گشود و این برنامه را به بخش دولتی محدود نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، این روزنامه بیانیه دولت چین را منتشر کرد که در آن آمده است ماموریت آینده به ماه را ماهواره «چانگ آه-4» ظرف دو سال آینده انجام خواهد داد.

انتصاب رئیس پژوهشگاه هوافضا توسط وزارت علوم


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر فتح‌الله امی را به ریاست «پژوهشگاه هوافضای ایران» منصوب کرد که تا پیش از این با عنوان «پژوهشکده سامانه های فضانوردی» زیرمجموعه «پژوهشگاه فضایی ایران» وابسته به «سازمان فضایی ایران» بود و با تغییر و تحولات اخیر در حوزه فضایی به عنوان پژوهشگاه هوافضا به زیر مجموعه وزارت علوم بازگشت.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری