از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانه‌ی خورشیدی رسیدیم (+عکس)

کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز می‌گردد زمانی که در تلسکوپ‌هایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. با‌گذشت سال‌ها هنوز درباره‌ی این سیاره چیز زیادی نمی‌دانستیم تا زمانی که فضاپیمای افق‌های نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماه‌های آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیاره‌ی منظومه‌ی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟

 

آزمایش روبات مریخ نورد در تأسیسات نفتی

فناوری‌های آینده نگری که برای توسعه اکتشافات فضایی به خصوص در مریخ طراح می شوند، حداقل فعلا در زمین کارایی منحصر بفردی دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضانوردی اروپا (اسا) با همکاری گروه GMV در اسپانیا که از شرکای این آژانس به شمار می آید روباتی ساخته است که قابلیت به کارگیری در صنایع نفت و گاز را دارد.

آغاز کشفیات جدید «افقهای نو»/ پلوتو بزرگتر از تصورات قبلی است

کاوشگر «افقهای نو» ناسا حالا در متن مهمترین مأموریت چند سال اخیر صنعت فضایی جهان قرار دارد. این فضاپیمای روباتیکی پس از سفری که نزدیک به یک دهه به طول انجامیده به پلوتو رسیده است، سیاره کوتوله ای که تا سال ۲۰۰۶ یکی از ۹ سیاره منظومه شمسی بود اما با تعریف جدیدی که از سیارات از سوی اتحادیه بین المللی اخترشناسی ارایه شد از این مجموعه خارج و به عنوان سیاره کوتوله و همچنین نخستین گروه از مجموعه «اجرام فضایی فرانپتونی» در طبقه بندی جدیدی قرار گرفت.

ثبت «قلب پلوتو» در واضح‌ترین تصویر کاوشگر «افق‌های نو»

ناسا در جدیدترین تصویر ارسالی از کاوشگر نیوهورایزنز (افق‌های نو)، به نمایش یک ویژگی قلب شکل در سطح سیاره پلوتو پرداخته که دقیق‌ترین تصویر ثبت‌شده تاکنون محسوب می‌شود.
دانشمندان ماموریت نیوهورایزنز ناسا واضحترین تصویر از سیاره کوتوله قهوه‌ای رنگ پلوتو را دریافت کردند که توسط دوربین LORRI بر روی این کاوشگر ثبت شده بود.

بروز نقص فنی در کاوشگر «افق‌های نو»

 

تنها ۹ روز مانده به پرواز از نزدیک فضاپیمای «افق‌های نو» ناسا از کنار پلوتو، کامپیوتر این فضاپیما دچار نقص فنی شده و عملیات علمی در آن متوقف شده‌است. ناسا مي‌گويد بهبود كامل فضاپيما يك تا چند روز زمان نياز خواهد‌ داشت و تا آن زمان افق‌هاي نو از جمع‌آوري اطلاعات علمي ناتوان خواهد‌ بود.

کاوشگر «افق‌های نو» در ۵۱۰۰ کیلومتری پلوتو

 

ناسا اعلام کرد کاوشگر «افق‌های نو» با چنان سرعتی در حال نزدیک شدن به پلوتو است که درصورت برخورد با جرم فضایی به اندازه دانه برنج منفجر می شود. ناسا همچنین اعلام کرد کاوشگر افقهای نو ۶ روز دیگر به فاصله ۵۱۰۰ کیلومتری پلوتو، آخرین عضو شاخص منظومه خورشیدی می رسد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری