مریخ نورد اتمی ناسا در راه فضا
ناسا مریخ نورد بعدی خود را که البته با سوخت اتمی کار می کند برای پرتاب در سال ۲۰۲۰ آماده می کند. این مریخ نورد جدید Mars ۲۰۲۰ نام دارد و مبنای ساخت و طراحی آن شباهت زیادی با مریخ نورد موفق کنجکاوی دارد. این مریخ نورد همچنان در حال توسعه کشفیات خود در سیاره سرخ است.
ناسا مریخ نورد بعدی خود را که البته با سوخت اتمی کار می کند برای پرتاب در سال ۲۰۲۰ آماده می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، این مریخ نورد جدید Mars ۲۰۲۰ نام دارد و مبنای ساخت و طراحی آن شباهت زیادی با مریخ نورد موفق کنجکاوی دارد. این مریخ نورد همچنان در حال توسعه کشفیات خود در سیاره سرخ است.
با این حال قرار است مریخ نورد Mars ۲۰۲۰ منطقه مشخصی از این سیاره را درنوردد که تصور می شود در گذشته نشانه هایی از حیات در آن وجود داشته است.
بر اساس برنامه ریزی جالب توجه ناسا، این مریخ نورد پس از استقرار در سیاره سرخ شروع به نمونه برداری از سطح این سیاره کرده و موارد به دست آمده را در دل لوله های مخصوصی قرار می دهد. سپس این لوله ها در مریخ باقی می ماند تا سالها بعد و در حین انجام ماموریتهای روباتیکی به زمین منتقل شوند.
چندی پیش دومین نشست دانشمندان ناسا برای انتخاب محل مناسب فرود این مریخ نورد جدید برگزار شد. قرار است در سومین نشستی که در آینده برگزار می گردد از میان مناطق نامزد، محل نهایی برگزیده شود.
در مریخ نورد Mars ۲۰۲۰ از نسل جدید تجهیزات علمی شامل ابزارهای بررسی از راه دور و سیستم پیشرفته نمونه برداری استفاده شده است. همچنین طول این مریخ نورد در مقایسه با کنجکاوی بلندتر بوده و به همین دلیل از چرخهای سنگین تری در آن استفاده شده است.
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)
-
مرضیه | 22 آذر ماه 1401
سلام
یه سوال داشتم: چرا چرخ این مریخ نورد ها رو مثل بدن مار طراحی نمی کنن؟ اینجوری براشون حرکت راحت تر نیست؟