چین به دنبال پرتاب ماهوارههای راه ابریشم به فضا
دولت چین مدتی است برای پیشبرد برنامه راه ابریشم تلاش می کند و ماهواره هایی که قرار است پرتاب شود باعث افزایش ارتباطات میان چین و کشورهای همسایه و اروپا خواهند شد.
چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی چندین ماهواره با هدف مساعدت به برنامه احیای راه ابریشم به فضا پرتاب کند.
به گزارش ایرنا، پیش بینی این است که شمار پرتاب های ماهواره ای چین تا آن سال به ۳۰ ماهواره ارتباطاتی برسد.
دولت چین مدتی است برای پیشبرد برنامه راه ابریشم تلاش می کند و ماهواره هایی که قرار است پرتاب شود باعث افزایش ارتباطات میان چین و کشورهای همسایه و اروپا خواهند شد.
بر اساس گزارش های موجود سازمان های فضایی و پرتاب ماهواره در چین ، از اهداف این پرتاب ها کمک به کشورهای همسایه برای اجرای طرح های ذی ربط احیای جاده ابریشم است.
با پرتاب این ماهواره در واقع یک شبکه ارتباطی میان کشورهای مختلف در منطقه و چین شکل خواهد گرفت و هم پوشش اطلاعی افزایش یافته و هم اطلاع دقیق تری بدست خواهد آمد.
چین دارای یک سامانه ماهواره موقعیتیابی موسوم به بایدو است و تلاش دارد جنبه های فعالیت آن را افزایش دهد.
اداره ناوبری ماهواره ای چین در گزارشی در تارنمای خود آورده است که با پرتاب این ماهواره ها این سامانه از شرایط محلی خارج شده و به یک سامانه موقعیتیابی جهانی تبدیل خواهد شد.
«جی پی اس» آمریکا، «گلوناس» روسیه و «گالیله» آمریکا سه سامانه موقعیتیابی موجود جهان هستند و «بایدو» چین در جایگاه چهارم قرار دارد.
روزنامه چاینا دیلی چین امروز پنجشنبه نوشت که نزدیک به ۱۸ فروند از این ماهواره ها که عمدتا به برنامه ها و طرح های جاده ابریشم مربوط است تا قبل از سال ۲۰۱۸ میلادی پرتاب خواهد شد.
چین اعلام کرده است که برای این پرتاب ها و اجرای طرح های تعاملاتی و ارتباطاتی و تقسیم اطلاعات با ۱۰ کشور همسایه نیز در ارتباط است.
بایدو در واقع یک سامانه برای موقعیتیابی، جلوگیری از بلایای طبیعی ، حمل و نقل ، اطلاعات آب و هوایی ، مالی و مخابراتی است.
چین می گوید که اجرای برنامه احیای راه ابریشم نزدیک به چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر در ۶۵ کشور جهان را منتفع خواهد کرد.
چین با اجرای این طرح که به یک کمربند ، یک جاده معروف است و جاده های ابریشم زمینی و دریایی را شامل می شود از طریق زمینی و از آسیای مرکزی و غربی به اروپا و از راه دریایی به آسیای جنوب شرقی و آفریقا متصل می شود.
۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴
نقش استارتاپهای فضایی در توسعه فناوریهای ماهوارهای۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴
راهنمای کوتاه پرواز با پاراگلایدر۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)۲ فروردین ماه ۱۴۰۴
۱۶ ایرلاین برتر جهان۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
نقد کوتاه فیلم فضایی «میانستارهای» – سفری علمی و احساسی به اعماق کهکشان۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۳
راهاندازی تاکسی هوایی در ایران / قیمت بلیط سفر با تاکسی هوایی چقدر است؟