جونو دورترین نقطه مدار مشتری را لمس کرد
فضاپیمای جونوی ناسا تقریبا یک ماه پس از موفقیتش در ورود به مدار بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، اکنون به نقطه عطفی در ماموریتش رسیده است. جونو در ساعت 12:41 بعدازظهر به وقت محلی روز 31 ژوئیه به دورترین نقطه در مدار مشتری رسید. اولین بار این نقطه را "apojoye" نام گذاشتند که پنج میلیون مایل (8.1 میلیون کیلومتر) از این سیاره غولآسا فاصله دارد.
فضاپیمای جونوی ناسا تقریبا یک ماه پس از موفقیتش در ورود به مدار بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، اکنون به نقطه عطفی در ماموریتش رسیده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، جونو در ساعت 12:41 بعدازظهر به وقت محلی روز 31 ژوئیه به دورترین نقطه در مدار مشتری رسید. اولین بار این نقطه را "apojoye" نام گذاشتند که پنج میلیون مایل (8.1 میلیون کیلومتر) از این سیاره غولآسا فاصله دارد.
هنگامی که جونو به آن نقطه برسد نیروی گرانش سیاره فضایپما را هل میدهد و به همین علت فضاپیما به سمت مشتری سقوط میکند.
در حال حاضر این فضاپیما در حال اجرای اولین بخش از فعالیتهای گذر از دو مدار طولانی برای آغاز ماموریت علمیاش است. گذر از هر مدار حدودا دو ماه به طول میانجامد که گروه دانشمندان بیصبرانه منتظر فرا رسیدن موعد آن هستند، اما این مدت زمان برای این گروه که سالهای مدید زحمات زیادی را برای حرکت به سمت مشتری کشیدهاند، چیزی نیست.
اسکات بولتون، مدیر پژوهشی جونو در موسسه تحقیقاتی جنوب غربی واقع در سن آنتونیو، میگوید: پنج سال است که تمام تمرکزمان را برای رسیدن به مشتری قرار دادیم. حال آنجا هستیم و تمام توجهمان را عطف آغاز پروازهایی بر فراز مشتری قرار دادیم تا به علومی که همیشه دنبالش بودهایم، دست پیدا کنیم.
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)