تلاش اروپا برای کاوش سیاره مشتری در قالب ماموریت «جوس»/ رسیدن به مرحله ساخت مدل/ آغاز ماموریت 7 ساله در 2022
آژانس فضایی اروپا بازبینی اولیه طراحی کاوشگر قمر یخی سیاره مشتری را انجام داده و به پیمانکار اصلی پروژه (ایرباس و شرکا) اجازه ساخت یک فضاپیمای مدل را برای آزمایش سیستمهای مورد نیاز در ماموریت جوس (Juice) داده است.
پرتره زیبای "مشتری" به همراه لکه سرخ معروف
در این تصویر مجموعهای از توفانهای بیضی شکل دیده میشوند که بطور غیررسمی به رشتههای مروارید مشهور هستند. تصاویر اولیه دوربین جونوکم در سایت www.missionjuno.swri.edu/junocam برای استفاده عمومی به منظور بررسی و پردازش بیشتر قرار داده شده است.
جونو دورترین نقطه مدار مشتری را لمس کرد
فضاپیمای جونوی ناسا تقریبا یک ماه پس از موفقیتش در ورود به مدار بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، اکنون به نقطه عطفی در ماموریتش رسیده است. جونو در ساعت 12:41 بعدازظهر به وقت محلی روز 31 ژوئیه به دورترین نقطه در مدار مشتری رسید. اولین بار این نقطه را "apojoye" نام گذاشتند که پنج میلیون مایل (8.1 میلیون کیلومتر) از این سیاره غولآسا فاصله دارد.
روز موعود فرارسید: ورود موفقیت آمیز کاوشگر «جونو» به مدار مشتری/جونو به مشتری خوشآمدی!
امروز روز جشن بزرگ ناساست؛ نه تنها به دلیل سالروز استقلال در ایالات متحده بلکه بیشتر به این خاطر که کاوشگر «جونو» وارد مدار ژوپیتر یا مشتری میشود. این کاوشگر پس از آنکه در سال ۲۰۱۱ برای انجام مأموریت بزرگ و مهم خود روانه فضا شد، پنج سال مسافرت فضایی را پشت سر گذاشته تا به مقصد نهایی خود، یعنی سیاره مشتری غول بزرگ گازی منظومه شمسی برسد.
سیاره مشتری و قمرهای آن، مقصد برنامه آینده سازمان فضایی اروپا
مأموریت سازمان فضایی اروپا با عنوان JUICE- که مخفف (Jupiter ICy moon Explorer) (کاوشگر قمرهای یخی مشتری) است – جامعترین مأموریت اکتشافی درباره این سیاره و به شکل دقیقتر درباره قمرهای آن است.