ورود تویوتا به عرصه خودروهای پرنده
تویوتا، شرکت بزرگ خودروسازی ژاپن، از پروژه ساخت خودروی پرنده حمایت و در آن سرمایهگذاری خواهد کرد. این شرکت اعلام کرد در سه سال آینده ۴۴۰ هزار دلار به گروه "کارتیویتور" (Cartivator) کمک مالی خواهد کرد تا طراحی و تولید خودروهای پرنده را پیش ببرد.
تویوتا، شرکت بزرگ خودروسازی ژاپن، از پروژه ساخت خودروی پرنده حمایت و در آن سرمایهگذاری خواهد کرد.
به گزارش آنا از ایسنا، این شرکت اعلام کرد در سه سال آینده ۴۴۰ هزار دلار به گروه "کارتیویتور" (Cartivator) کمک مالی خواهد کرد تا طراحی و تولید خودروهای پرنده را پیش ببرد.
کارتیویتور از گروهی از متخصصان جوان و داوطلب تشکیل شده که در صنایع خودروسازی و هوافضا کار میکنند و این پروژه غیر تجاری را راهاندازی کردهاند تا با ارائه شکل تازه حمل و نقل، «رویای تازهای به نسلهای آینده ببخشند» و همه تا سال ۲۰۵۰ بتوانند در آسمان برانند.
تا به حال این گروه با کمکهای مردمی (حدود ۲۳ هزار دلار) پروژه خودروی پرنده «آسمانرو» (Skydrive) را پیش برده است. آسمانرو از فناوری پهپاد (هواپیماهای بدون سرنشین) سود میبرد و سه چرخ و چهار ملخ دارد.
گروه سازنده، آسمانرو را کوچکترین خودروی پرنده معرفی میکند که ابعاد آن 1/3 در 2/9 متر است. سرعت پروازی آن به 100 کیلومتر در ساعت میرسد و 10 متر بالاتر از سطح زمین پرواز میکند.
این گروه امیدوار است در المپیک تابستانی سال ۲۰۲۰ که در توکیو برگزار میشود با استفاده از این خودروی پرنده مشعل المپیک را روشن کند.
شرکتهای مختلفی در سراسر دنیا از جمله در آمریکا، آلمان، هلند، اسلواکی و چین برای تولید خودروهای پرنده تلاش میکنند تا بخشی دیگر از داستانهای علمی-تخیلی را به واقعیت زندگی روزمره تبدیل کنند.
- 2 شهریور ماه 1403
خدمترسانی تاکسیهای هوایی بدون خلبان ویسک تا سال ۲۰۳۰ - 2 شهریور ماه 1403
فهرست نوشتارهای مرتبط با خودروهای پرنده و تاکسیهای هوایی - 1 شهریور ماه 1403
جابهجایی بازدیدکنندگان اکسپو ریاض ۲۰۳۰ با هزاران بالگرد الکتریکی - 1 شهریور ماه 1403
توافق هواپیمایی سعودی با شرکت لیلیوم برای خرید 100 تاکسی پرنده الکتریکی - 18 خرداد ماه 1403
آیا سرانجام زمان مسافرتهای هوایی مافوق صوت فرا رسیده است؟ - 7 فروردین ماه 1403
10 شرکت فضایی برتر که آینده صنعت فضایی را شکل میدهند