دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد.

تاریخ ویرایش: 4 آذر ماه 1396

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی گفت: با برگزاری هدفمند و ساماندهی شده مسابقات دانشجویی، شاهد پیشرفت‌های محسوسی در بومی‌سازی فناوری‌های حوزه پهپاد هستیم.

به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منوچهر منطقی گفت: برگزاری مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است.

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: با برنامه‌ریزی مناسب و تعریف اصولی مأموریت‌های این مسابقه، تیم‌های شرکت‌کننده موفق به بومی‌سازی برخی از فناوری‌های حوزه پهپاد شده و پس از تولید محصولات قابل ‌رقابت با نمونه خارجی، اقدام به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان کرده‌اند.

دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد و گفت: این رویدادها بازدهی مطلوب ندارند؛ درصورتی‌که با برنامه‌ریزی مناسب، ضمن جذب نخبگان علاقه‌مند و تربیت نیروی متخصص، می‌توان گام‌های بزرگی در راستای توسعه و بومی‌سازی فناوری برداشت.

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در ادامه اظهار کرد: در همین راستا ستاد با بررسی پیشنهادهای مختلف، مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین پژوهشکده شهید رضایی شریف را به‌عنوان مسابقه محوری در حوزه پهپاد انتخاب کرده و موردحمایت خود قرار داده است.

به گفته منطقی، ستاد با حمایت از برگزاری این مسابقات، از طریق سیاست‌گذاری اصولی و انتخاب مأموریت‌های متناسب با نیاز صنعت، دورنمای روشنی برای این مسابقات ترسیم می کند.
وی همچنین تصریح کرد: تاکنون که چهارمین دوره این مسابقات در حال اتمام است، حدود 8 شرکت دانش‌بنیان از دل این مسابقات شکل‌گرفته و هرکدام از این شرکت‌ها درحال‌توسعه سهم خود از بازار پهپاد کشور هستند.

اختتامیه دور چهارم مسابقات دانشجویی 12 آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود و در این مراسم از تیم‌های برتر مسابقات تقدیر خواهد شد.

نوشتارهای مرتبط:

چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395

سومین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

دومین دوره‌ی مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

بیشتر بخوانید
تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi