جایزه ناسا برای دانشجویان سازنده ماهواره مکعبی

تاسواره‌ها یا ماهواره‌های مکعبی (کیوب‌ست) ماهواره‌هایی متشکل از واحدهای ساختاری مکعبی شکل هستند که بتوان آن‌ها را به راحتی با سامانه پرتابگر پرتاب کرد و به آسانی در مدار قرار داد.

درخشش کتاب «پرواز؛ تاریخ کامل هوانوردی» در جشنواره کتاب سال دانشجویی سال 98

امسال برای نخستین بار کتابی از حوزه هوانوردی در این رویداد درخشید.

راهیابی تیم دانشجویی «هویا» دانشگاه شریف به دور نهایی مسابقه بین‌المللی «کیوب‌ست» چین

مرحله نهایی مسابقه بین‌المللی دانشجویی طراحی ماهواره مکعبی (کیوب‌ست) با حضور تیمی از دانشگاه شریف در چین برگزار می‌شود و سازمان «اپسکو» پرتاب ماهواره تیم برتر را برعهده می‌گیرد.

دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «فراس» دانشگاه شریف

دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برای نخستین بار به عنوان یک تیم ایرانی موفق به کسب مقام نخست مسابقات بین‌المللی انجمن هوانوردی و فضانوردی آمریکا AIAA، شاخه طراحی موتورهای توربین گاز هوایی شدند.

هشتمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، اسفند 98

این مسابقات به همت پژوهشگاه هوافضا برگزار می‌شود.

هفتمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، اسفند 97

هفتمین دوره مسابقات کن‌ست ایران در اسفند ماه 1397 به همت پژوهشگاه هوافضا و مرکز ملی فضایی ایران برگزار خواهد شد. مهلت نام‌نویسی در این مسابقات، 15 مهرماه 1397 می‌باشد.

نمونه پروازی «ماهواره مکعب ایرانی» ساخته می‌شود

«ساخت ماهواره مکعب ایرانی ابتدا به عنوان یک مسابقه دانشجویی درنظر گرفته شد اما قرار است پس از طراحی و ساخت نمونه مهندسی این ماهواره توسط دانشگاه‌ها، یک نمونه پروازی از این ماهواره نیز ساخته شود».

دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد.

مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینه‌ساز همکاری‌های بین‌المللی

این مسابقه به لحاظ همکاری بین‌المللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاه‌ها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند نیز حائز اهمیت است.

جایگاه ایران در صنعت ریزماهواره‌ها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران

به گفته منطقی، می‌توان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجه‌ای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن می‌توان گرفت، چشم‌انداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش می‌رود که افراد می‌توانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری