طراحی مفهومی یک هواپیمای فراصوت که قرار است از فناوری همجوشی هستهای استفاده کند
هواپیمای مفهومی فراصوتی طراحی شده است که با استفاده از یک راکتور همجوشی میتواند فاصله لندن تا نیویورک را در سه ساعت طی کند.
هواپیمای مفهومی فراصوتی طراحی شده است که با استفاده از یک راکتور همجوشی میتواند فاصله لندن تا نیویورک را در سه ساعت طی کند.
به گزارش آنا از DailyMail، این طراحیها چشماندازی از آینده هواپیماهای نسل آینده را نشان میدهد که فراصوت و اقتصادی هستند. این هواپیما ظاهری شبیه به فضاپیما دارد و میتواند به سرعتی بالغ بر 1/5 ماخ (1/852 کیلومتر بر ساعت) برسد. این هواپیمای فراصوت میتواند از لندن تا نیویورک را تنها طی سه ساعت بپیماید.
این هواپیمای شگفتانگیز به لطف راکتور همجوشی فشرده خود، به هیچ وجه کربن منتشر نمیکند. اسکار وینلاس، طراح، امیدوار است که این طراحی صنعت هوافضا را متحول کند. این هواپیما که «مگناوم» نام دارد؛ با یک راکتور همجوشی فشرده کار میکند. این راکتور همجوشی مقدار باورنکردنی انرژی الکتریکی تولید میکند که هیچ آسیبی هم به محیط زیست وارد نمیکند. خورشید نیز با فرآیند همجوشی هستهای کار میکند. راکتورهای فشرده همجوشی فرآیند خورشید را درون یک محفظه مغناطیسی تقلید میکنند و به روش کنترلشدهای از هیدروژن انرژی آزاد میکنند تا منبع انرژی تولید کند که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم.
در کل وینالس بر این باور است که هواپیمای سبک وزن او به دلیل تکنولوژیهای استفاده شده در آن، میتواند 500 مسافر را حمل کند. مگناوم میتواند بهسرعت شارژ شود.
وینالیس که اهل بارسلونای اسپانیاست، بیش از یک سال است که روی این طراحیها کار میکند. این هواپیما مجهز به یک سیستم پاککننده دیاکسید کربن است که یکی دیگر از ویژگیهای سبز این مگناوم است.
یک سیستم داخلی هوش مصنوعی عملکرد این هواپیما را کنترل خواهد کرد، در حالی که فعالکنندههای پلاسما جریان هوا به بالها و بدنه هواپیما را کنترل میکند.
نام این هواپیما، مگناوم، ریشه لاتین دارد که به معنای «پرنده بزرگ» است. براساس گفتههای اسکار، با وجود این که از نظر تئوری میتوان این هواپیما را همین حالا ساخت اما برخی از تکنولوژیهای مورد نیاز آن هنوز در مرحله آزمایش قرار دارند. بنابراین 10 تا 15 سال دیگر زمان نیاز است تا بتوان چنین هواپیمایی را ساخت.
مترجم: هانا حیدری
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)