همکاری بلو اوریجین و یوتل‌ست با هدف پرتاب ماهواره توسط راکت «نیو گلن»

«جف بزوس»، مدیرعامل و مؤسس شرکت آمازون، اعلام کرد که کمپانی «بلو اوریجین» که متعلق به اوست، با همکاری کمپانی فرانسوی «یوتل‌ست» قراردادی امضا کرده است مبنی بر اینکه ماهواره‌های ارتباطی را عملیاتی کنند تا از این طریق بتوانند تا سال 2022 ماهواره‌ای را توسط راکت ساخت این شرکت به فضا پرتاب کنند.

اسپیس‌ایکس دو گردشگر فضایی را سال آینده به ماه می‌برد

شرکت فناوری‌های اکتشافات فضایی «اسپیس‌ایکس» اعلام کرده ‌است در سال ۲۰۱۸ دو مشتری خصوصی را برای گردشگری به اطراف ماه می‌برد. ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیس‌ایکس، می‌گوید: «این موضوع به‌ طور خارق‌العاده‌ای هیجان‌آور است».

زندگی‌نامه ایلان ماسک (فصل سوم)

برای ماسک فرقِ بینِ اتفاقی وارد ماجرایی شدن یا از پیش قصدش را داشتن مهم است. ایلان بسیار مایل بود که همه بدانند او با کارآفرین‌های معمولی دره‌ی سیلیکون‌ فرق دارد. او هیچ‌وقت از ترندها تقلید نکرد و فکر پول‌دار شدن در سرش نبود و فقط به دنبال عملی کردن رویاها و طرح‌هایش بود.

اسپیس‌ایکس هم به فکر عرضه اینترنت رایگان به مردم جهان افتاد / برآورد 10 میلیارد دلار هزینه

فقط گوگل و فیس‌بوک نیستند که به ارائه اینترنت پرسرعت به جهان فکر می‌کنند. اسپیس‌ایکس، شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرتاب موشک، هم در انتظار تصویب دولت آمریکاست تا برای مردم کل کره زمین از طریق شبکه عظیم ماهواره‌ای اینترنت پرسرعت ارائه دهد.

انجمن «نشنال جئوگرافی» و ساخت سریال مستند از مریخ

شبکه نشنال جئوگرافی به تازگی پخش مجموعه داستانی مستندی را با عنوان «مریخ» آغاز کرده است که هدف آن الهام از نسل جدید فناوری‌ها برای مأموریت فضایی انسانی به سیاره مریخ است. پخش شبکه «مریخ» نشنال جئوگرافی تلاشی جدی برای القاء نسل جدید درباره مأموریت انسانی به سیاره سرخ است.

زندگی‌نامه ایلان ماسک (فصل دوم)

در این بین چیزی که به ندرت به آن اشاره شده این است که او قبل از شروع ماجراجویی بزرگ‌اش، پنج ماه در دانشگاه پرتوریا درس خواند. او فیزیک و مهندسی را ادامه داد، اما دل به کار نداد و خیلی زود آن را رها کرد. او درباره‌ی دوران دانشگاه‌اش می‌گوید که فقط کاری بود که تا آماده شدن مدارک کانادایی‌ام می‌خواستم انجام بدهم.

یک گام نزدیک‌تر به مریخ؛ اعلام آزمایش موفقیت‌آمیز موتور راکت «رپتور» توسط اسپیس‌ایکس

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس در توئیتر خود از آزمایش موفق موتور راکت رپتور (Raptor) که قرار است در سال 2024 برای اولین بار انسان را به مریخ برساند خبر داده است. موتور رپتور با سوخت متان قرار است نيروي لازم براي حمل و نقل انسان و تجهيزات مورد نيازش به مريخ را فراهم كند.

زندگی‌نامه ایلان ماسک (فصل اول)

شرکت‌‌های ماسک همین حالا خیلی جلوتر از تمام خیال‌پردازی‌ها و بلندپروازی‌های او در گذشته هستند و تصویر آن‌چه قرار است در آینده اتفاق بیفتد قطعا در روزهای سخت هزاران حس خوب و امیدوارکننده به او داده‌اند.

سرنوشت اینترنت فیسبوکی بعد از انفجار راکت فالکون 9 چه خواهد بود؟

انفجار موشک فالکون 9 در هفته گذشته برای دو نفر بسیار شوک‌آور بود؛ اولی ایلان ماسک، بنیان‌گذار اسپیس‌ایکس که آینده شرکتش اکنون تحت سوال قرار گرفته و دومی مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک. محموله‌ای که روی موشک فالکون 9 از بین رفت، یک ماهواره ارتباطات بود که قرار بود دسترسی مردم آفریقا به اینترنت را تسهیل کند.

ایلان ماسک؛ مردی که ما را به مریخ خواهد برد (+زندگی‌نامه و تصاویر)

ایلان ماسک نمونه‌ی کامل میلیونری خودساخته است که نه تنها ثروتش کاملا ناشی از استعداد و زحمت شخص وی بوده بلکه با استفاده از آن هر روز سعی در کشف دریچه‌هایی روشن‌تر برای سایرین مردم دارد. او بر این باور است که برای پیشرفت کردن و بهینه بودن باید ریسک کرد و شکست جزیی جدایی‌ناپذیر از این روند خواهد بود و به نوعی نشانه‌ای است برای اینکه در حال پیشرفت هستید.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi