پهپادهایی که تبدیل به زیردریایی میشوند
شرکت بوئینگ پتنت جدیدی را به ثبت رسانده که توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. در سال های اخیر، هواپیماهای بدون سرنشین بیش از پیش به بخش های مختلف زندگی انسان ها نفوذ کرده اند. هواپیماهای بدون سرنشین در اداره های پست، رستوران ها و ... مورد استفاده قرار گرفته اند.
غول هواپیماسازی آمریکا به ایران میآید؟
ظرفیت بالقوه 80 میلیارد دلاری بازار هوایی ایران آنقدر برای شرکتهای بینالمللی وسوسهکننده شده که حتی میتواند دولت آمریکا را به میانه بازی بکشد و شاید اینجا نقطهای است که ایران میتواند از بین گزینههای بزرگ انتخاب کند.
رویترز: قرارداد 20 میلیارد دلاری ایران برای خرید بوئینگ و ایرباس بعد از توافق
این فهرست شامل آخرین مدل بوئینگ 787 و ایرباس 350 A و همچنین جت های سبک وزنی مانند بوئینگ 737 و 777 و یا ایرباس 320 A و 330 A است.
مطابق برآوردها، ایران با جمعیت تقریبی 80 میلیون نفر در دهه آینده دست کم به 400 هواپیمای جدید در خطوط حمل و نقل خود نیاز دارد.
تحريمها، مانع استفاده ایالات متحده از فناوريهاي روسيه نمیشود
روزنامه انگلیسی رجیستر اعلام کرد آمریکا به تازگی شاتل فضایی ایکس-37 بی (X-37B) خود را به کمک فناوری های روسیه به فضا پرتاب کرد. این روزنامه نوشت موشک اطلس پنج مجهز به یک موتور روسی روز چهارشنبه شاتل فضایی اتوماتیک کوچک ایکس-37 بی را در مدار زمین قرار داد.
آزمایش موفقیتآمیز نخستین هواپیمای سبز توسط بویینگ
این هواپیما که ecoDemonstrator 787 نام دارد، با استفاده از سوخت ترکیبی جت (85 درصد) و دیزل سبز (15 درصد) به پرواز درآمد. سوخت دیزل سبز با استفاده از روغن های گیاهی، روغن های سوخته حاصل از پخت و پز و همچنین چربی های ضایعاتی حیوانی تولید می شود.
رونمایی نخستین قطعه فضاپیمای دریم چیسر
ناسا با توجه به بازنشسته شدن برنامه شاتل فضایی در سال 2011 و وابستگی به کپسول فضایی سایوز روسیه برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، بودجه ویژهای را برای توسعه تاکسیهای فضایی توسط شرکتهای خصوصی در نظر گرفته است. کپسول سرنشیندار دراگون شرکت اسپیسایکس، کپسول CST-100 شرکت بوئینگ، به همراه فضاپیمای دریم چیسر شرکت سیرا نوادا از جمله طرحهایی هستند که میتوانند بخشی از نیاز ناسا برای انتقال فضانوردان را تأمین میکنند.
شرکت بویینگ
بویینگ (Boeing)، شرکت هوافضایی پیشتاز جهان و بزرگ ترین سازنده ی هواپیماهای نظامی و جت تجاری است. این شرکت، همچنین، هواپیماهای بال چرخان، سیستم های الکترونیکی و دفاعی، موشک ها، ماهواره ها، وسایل پرتاب و سیستم های پیشرفته ی ارتباطی و اطلاعاتی را طراحی کرده و می سازد.