آزمایش جلیقه ضداشعه برای سفر به مریخ
نخستین نمونه عملیاتی این جلیقهها در اواخر سال 2017 قابل استفاده خواهد بود و اولین آزمایش آن نیز روی انسانها صورت نمیگیرد. در صورت موفقیتآمیز بودن آزمایشهای ضروری، از این جلیقه به طور گسترده در سفرهای فضایی استفاده خواهد شد.
ثبت بینالمللی 5 موقعیت مدار فرکانسی ماهوارهای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات توسط سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران ضمن نظارت و جلوگیری از تداخلات فرکانسی نسبت به موقعیتهای مدار فرکانسی ثبت شده برای کشور جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ثبت بینالمللی ۵ موقعیت مدار فرکانسی ماهواره ای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات در مدار زمین آهنگ در سال ۱۳۹۵ نمود.
پرتاب ماهواره «دیدهبان» به فضا توسط سازمان فضایی اروپا
ماهوارههای دیدهبان شش مدل ماهواره مختلف از پروژه کوپرنیک هستند که برای مطالعه جنبههای مختلف به فضا فرستاده میشوند و تا بحال دو ماهواره از آنها به فضا پرتاب شده است. این ماهوارهها برای اهداف زیستمحیطی، هواشناسی، تغییرات جوی، نظامی و امنیتی مورد استفاده قرار میگیرند.
اسکار ایرانی با چاشنی فضایی!/در "فضا" هیچ مرزی وجود ندارد/+ هر آنچه که باید دربارهی این دو ایرانی نامدار بدانید
بامداد امروز "انوشه انصاری" نخستین بانوی گردشگر فضایی جهان و "فیروز نادری" از مدیران پیشین ناسا بر روی صحنه آیین اسکار رفتند تا دومین جایزهی اسکار ایران را به نمایندگی از اصغر فرهادی دریافت نمایند.
حضور فیروز نادری و انوشه انصاری به نمایندگی از اصغر فرهادی در مراسم اسکار
در پی انتشار بیانیه اصغر فرهادی مبنی بر عدم شرکت در مراسم اسکار با توجه به قانون ممنوعیت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان به آمریکا، اصغر فرهادی، انوشه انصاری و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگی از خود و فیلم «فروشنده» برای شرکت در هشتاد و نهمین مراسم اسکار معرفی کرد.
ناسا: کشف 7 سیاره سنگی شبیه به زمین/ امکان وجود آب مایع و حیات در زمین دوم!/تغییر لوگوی گوگل (+عکس و ویدیو)
مقامهای ناسا در کنفرانس خبری مهم خود خبر از کشف ۷ سیاره فراخورشیدی و در حدود اندازه زمین دادند که به دور ستاره کوتولهای در حال چرخش هستند.
درگذشت بزرگمرد حوزهی نشر و اطلاعرسانی صنعت هوایی و هوافضای ایران
علیمحمد خانمحمدی هزاوه، نویسنده و کارشناس حوزه علوم و صنایع هوافضا و پایهگذار بسیاری از مجلات و رسانههای صنعت هوایی بود که «فرهنگ جامع هوافضا» به عنوان جامعترین دیکشنری در حوزه علوم هوافضا از وی به یادگار مانده است.
کارگاههای آموزشی شانزدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395
شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود. در ادامه عناوین کارگاه آموزشی این کنفرانس ارائه میگردد.
چاپ سهبعدی یک رکن اصلی در هوشمندسازی تولید/موفقیت زیمنس در چاپ سهبعدی پرههای توربین گاز
زیمنس با به پایان رساندن آزمایش اولین موتور بارگذاری کامل خود برای پرههای توربین گاز، به موفقیت مهمی دست یافت. این پرهها به طور کامل توسط فناوری چاپ سهبعدی (Additive Manufacturing) ساخته شدهاند. این شرکت با موفقیت توانست چندین پره توربین چاپی سهبعدی با طراحی پره معمولی را با شرایط موتور کامل معتبر سازد.
بهکارگیری فناوری چاپ سهبعدی در ساخت فضاپیماهای تازهی بویینگ
کپسول فضایی «استارلاینر» بوئینگ، یکی از دو پروژهای است که به احتمال زیاد بالاخره ناسا را از نیاز به فضاپیمای روسی سایوز برای اعزام فضانورد بینیاز میکند. این کپسول که پس از بارها تعویق در زمان آزمایش، قرار است در ژوئیه 2018 به سمت ایستگاه فضایی بینالمللی پرواز کند، حاوی 600 قطعه است که با استفاده از نوعی پلاستیک تازه اختراع و پرینتر سهبعدی ساخته شدهاند.