روبات‌های انسان‌نما، پای ثابت سفرهای فضایی آینده (+تصاویر)

یکی از ابزارهایی که چند سال است در حال گسترش بوده، با همکاری سازمان فضایی ناسا، کمپانی جنرال موتورز و چندین دانشگاه بزرگ دنیا در حال تکمیل است، ربات‌های انسان‌نمای قدرتمند هستند. این خانواده را سری ربات‌های ربونات می‌نامند.

مسابقه رباتیک یک میلیون دلاری ناسا با هدف توسعه اکتشافات در مریخ

ناسا با هدف توسعه اکتشافات در اعماق فضا و فراهم کردن مقدمات سفر نخستین گروه از فضانوردانش به مریخ مسابقه جالبی را ترتیب داده که به برنده آن جایزه قابل توجه یک میلیون دلاری می‌دهد. بر این اساس شرکت‌کنندگان باید روباتی را در دنیای مجازی و البته در مریخ هدایت و کنترل کنند.

ناسا برای شکار یک سیارک، از شرکت‌های خصوصی تقاضای کمک کرد (+تصاویر)

این ماموریت دو مرحله دارد: اول یک مرحله رباتیک است که یک فضاپیمای بدون سرنشین را در سال 2021 برای کشیدن یک سیارک به فضای بین زمین و ماه پرتاب خواهد کرد. در مرحله دوم که برای سال 2028 برنامه‌ریزی شده، گروهی از فضانوردان توسط فضاپیمای اوریون به سیارک شکار شده سفر خواهند کرد تا نمونه‌های آن را به زمین بازگردانند.

پرتاب موفق فضاپیمای باری پروگرس به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضاپیمای پروگرس پس از پنج دقیقه در فضا از موشک سایوز جدا شد و با باز کردن آرایه‌های خورشیدی و آنتن جهت‌یاب خود، سفر دو روزه را به ایستگاه فضایی آغاز کرد. این فضاپیما در مسیر خود، 34 بار دور زمین خواهد چرخید.

هکرها، پهپادها را تهدید می‌کنند

گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که امنیت پهپادها در معرض خطر است و هکرها ممکن است به سیستم‌های کامپیوتری این پهپادها نفوذ کنند. شمار پهپادهای در حال پرواز ثبت‌شده در آسمان آمریکا تا فوریه امسال بیش از 325 هزار فروند اعلام شده است که حتی فراتر از تعداد هواپیماهای دارای خلبان است.

آینده بیشتر صنایع با پهپادها رقم می‌خورد

گرچه بیشترین کاربرد پهپادها امروز در عکاسی و فیلمبرداری است، صنعت پهپادسازی در زمینه‌هایی گوناگون از جمله کشاورزی، زمین‌داری، انرژی و ساخت و ساز به سرعت رو به رشد است.

پژوهش‌های ناسا بر روی ربات‌های انسان‌نما برای ماموریت‌های فضایی آینده

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا برای انجام تحقیقات پیشرفته و توسعه فضانوردان رباتیک، دو ربات والکری R5 را به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه نورث‌وسترن فرستاده است که می‌توانند طلایه‌داران ماموریت‌های سرنشین‌دار و دستیار انسان‌ها در سفر به مریخ باشند.

برگزاری کارگاه ربات پرنده در جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر، آبان 94

انجمن رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر در آبان ماه سال 94، کارگاه های تخصصی در حوزه رباتیک برگزار می‌نماید. یکی از این کارگاه‌ها، کارگاه 2 روزه ربات پرنده است که در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار می‌گردد.

تیم ربات­‌های پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد

در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.

فرود بالگردها بر روی سطوح ناهموار با دنده رباتیک جدید (+عکس)

مهندسان در آمریکا سیستم دنده رباتیکی برای بالگردها ارائه داده‌اند که امکان فرودآمدن آن‌ها بر روی سطوح ناهموار را فراهم می‌کند. بالگردها خودروهای متبحری هستند که قادرند تمامی مانورها را در هوا انجام دهد، اما در زمان اوج‌گیری و فرودآمدن نیازمند سطوح مسطح هستند که وجود چنین سطوحی در ماموریت‌های امدادی و جنگ نادر است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi