گزارش رییس سازمان فضایی ایران از برقراری ارتباطات ماهوارهای در مناطق سیلزده
سازمان فضایی ایران با همکاری شرکتهای خصوصی ارائهکننده خدمات ماهوارهای تلاش کرد ارتباطات در استانهای سیلزده با استفاده از لینکهای ماهوارهای برقرار شود.
خطر خردهزبالههای فضایی برای آینده کاوشهای کیهانی چیست؟ (+ویدیو)
ایستگاه فضایی بینالمللی برای برخورد نکردن با این قطعات تاکنون در ۱۲ مورد مجبور به جابجایی شده است. خطر دیگر برخورد با صدها ماهواره رصدکننده و مخابراتی است که در حال چرخش دور زمین هستند.
ایران یکپنجم سهمیه منطقهای «موت کورت فضایی» را به دست آورد
رئیس سازمان فضایی ایران از کسب یک پنجم سهمیه آسیا و اقیانوسیه در مسابقات منطقهای موت کورت فضایی (دادگاه نمایشی حقوق فضا) با هدف تاثیرگذاری در تصویب قوانین بین المللی حوزه فضایی خبر داد.
برای نخستین بار؛ بررسی کسبوکارهای فضاپایه در جشنواره فاوا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
امسال برای نخستین بار و با شکلگیری کسبوکارهای فضاپایه، جشنواره فاوای وزارت ارتباطات و فناوری، به بررسی و معرفی شرکتهای برتر این حوزه میپردازد.
آذری جهرمی همزمان با افتتاح آزمایشگاه EMC: سه ماهواره عملیاتی در دستور کار سال آینده قرار دارد / پژوهشگران از فرصت ویژه توسعه فناوری فضایی استفاده کنند
این آزمایشگاه یکی از مهمترین آزمایشگاههای حوزه تحقیقات فضایی است که با سرمایهگذاری ۲۵ میلیارد تومانی راهاندازی شده است.
کمیته سازمان ملل در امور استفاده صلحآمیز از فضا (کوپوس)
کمیته سازمان ملل در امور استفاده صلحآمیز از فضا، که به صورت کوتاه با نام کوتاه کوپوس (COPUOS) خوانده میشود، شورایی ویژه در سازمان ملل متحد است که در ۱۹۵۹ (میلادی) به مدت کوتاهی پس از پرتاب اسپوتنیک-۱ تشکیل شد.
سازمان همکاری فضایی آسیا اقیانوسیه، اپسکو (APSCO)
سازمان همکاری فضایی آسیا-اقیانوسیه (APSCO) یکی از مهمترین سازمانهای بینالمللی در حوزه فناوری فضایی در منطقه آسیا-اقیانوسیه میباشد.
«چانگ ئه 4» نماد قدرت فضایی چین
این کاوشگر که در نخستین روزهای سال 2019 میلادی به فضا پرتاب شد برای نخستین بار توانست در سفری پیچیده و با استفاده از تکنولوژی چینی، عرصه های فضا را بشکند و فصلی جدید در تاریخ اکتشافات فضایی جهان بنیان نهد.
رئیس سازمان فضایی ایران: دانشگاهها مدل همکاری با سازمان فضایی ارائه دهند
اخیرا نیز لایحهای در دولت به تصویب رسید که براساس آن تا سال 2030 سهم اقتصاد فضایی کشور به 40 میلیارد پوند برسد. که نشان میدهد صنعت فضایی یک اقتصاد جذاب است.
گشایش نخستین مرکز مأموریتهای فضایی سرنشیندار در هند
ارسال فضانوردان به فضا تنها محدود به چند کشور پیشرو در فضا نخواهد بود و در همین راستا کشور هند نخستین مرکز مأموریتهای فضایی سرنشیندار را تأسیس کرده است.