ارائه آموزشی: اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای
در اسلایدهای آموزشی زیر مطالبی در رابطه با موضوع «اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای» ارائه شده است.
راهاندازی نخستین ماهواره اینترنت اشیاء / هایبر نسل بعدی کشاورزان هوشمند را در مدارس پرو، تانزانیا و سریلانکا آموزش میدهد
استفاده از ماهوارههای نانو نقش مهمی را در جهانیسازی اینترنت اشیاء ایفا میکند. شبکههای همراه میتوانند به دورافتادهترین یا توسعهنیافتهترین مناطق در دنیا دسترسی پیدا کنند.
دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بینالمللی
معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت دادههای ماهوارهای از 10 ماهواره بینالمللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمانهای متقاضی قرار میگیرد.
ناسا اطلاعات ماهواره ای خود را به کسب و کارها میدهد
ناسا ابزار جدیدی توسعه داده است که اطلاعات حجیم ماهوارهای را تجمیع و سازماندهی میکند تا کسب و کارها به صورت هدفمند از آنها بهره ببرند.
ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور
حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.
راهاندازی ۱۵ سامانه فضایی ایران تا پایان برنامه ششم
«در جهت در اختیار قرار دادن توانمندیهای فناوری فضایی در کشور، راهاندازی ۱۵ سامانه مرتبط با فضا، تا پایان برنامه ششم توسعه به سازمان فضایی ایران تکلیف شده است»
ماهواره های اروپایی برای کشف رازهای وضعیت آب و هوا در زمین
آژانس فضایی اروپا به تازگی ماهواره ای ای به جو زمین فرستاده است که داده های ارزشمندی درباره تغییرات لایه ازون و پیش بینی های وضعیت هوا به زمین می فرستد. ماهواره موسوم به «آئولوس» هم قرار است سال آینده میلادی به فضا فرستاده شود، ابزاری برای سنجش باد از فضا خواهد بود.
کاربردی شدن پژوهشها و فناوریهای فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیههای پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد
با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.
پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی
دکتر صدر با اشاره به سیاستهای سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.
راهاندازی بخش پایش ماهوارهای پدیدههای مختلف طبیعی در سازمان فضایی ایران
بخش پایش ماهوارهای پدیدههای مختلف طبیعی در زیرپرتال سنجش از دور تارنمای سازمان فضایی ایران راه اندازی شده است. علاقمندان میتوانند با مراجعه به آدرس www.rs.isa.ir از این خدمات استفاده نمایند.