شرکت امیدفضا
شرکت امیدفضا اولین شرکت خصوصی طراح و تولیدکنندهی ماهواره در ایران.این شرکت در سال ۱۳۹۷ توسط دکتر حسین شهرابی (مدیر پروژهی ماهواره ملی امید) و جمعی از دانشجویان نخبه تاسیس شد.
ماموریت «آکسیوم اسپیس» نقطه عطفی برای ایجاد یک اقتصاد قوی در مدار نزدیک زمین است
ناسا نخستین ماموریت خصوصی شرکت «آکسیوم اسپیس» به ایستگاه فضایی بینالمللی را یک نقطه عطف مهم برای ایجاد یک اقتصاد قوی در مدار نزدیک زمین اعلام کرد.
دریفت کارآفرینان در مسابقه مهیج فضایی!
دنیای امروز ما مشتاقانه نظارهگر توسعه فناوری فضایی است. پرتابهای تجاری شرکتهای خصوصی نوظهور چه از نوع بدون سرنشین و چه از نوع سرنشیندار روز به روز در حال گسترش است.
با همکاری «دارپا» و «نورثروب گرومن»، رباتهای تعمیر ماهواره ساخته میشوند
آژانس پروژههای پژوهشی پیشرفته دفاعی (دارپا) با همکاری شرکت هوافضایی «نورثروپ گرومن» در پی ساخت رباتهای سرویس و تعمیر ماهوارهها در فضا است.
نقش بیبدیل فناوری فضایی در توسعه کسبوکارها
فناوری فضایی چه تاثیری بر توسعه کسبوکار کشور دارد؟ آیا شرکتهای کسبوکار دارای دستهبندی خاصی هستند؟ چند درصد این شرکتهای به شکل استارتاپی فعالیت دارند؟ در ادامه بخوانید.
اعطای مجوز شرکتهای خصوصی برای ورود به حوزه فضایی / ۳۰۰ ماهواره کوچک در مدار لئو قرار میگیرد
این کنسرسیوم قرار است با دریافت مجوز منظومه ماهوارههای مخابراتی، در مدت ۵ تا ۷ سال آینده حدود ۳۰۰ ماهواره کوچک را در مدار لئو قرار دهد.
۲۰۲۰ سالی بسیار پرکار برای بخش فضایی چین
بخش فعالیتهای فضایی چین، سال ۲۰۲۰ را به عنوان سوپر ۲۰۲۰ نامیدهاند زیرا برای نخستینبار قرار است تعداد پرتابهای فضایی این کشور از مرز ۴۰ پرتاب عبور کند و به نقل از برخی منابع، تا ۵۰ پرتاب برسد.
ظهور موفق یک شرکت خصوصی جدید چینی در زمینهی ساخت پرتابگر
از این پرتابگر برای مشاهدات هواشناسی، انجام آزمایشهای ریزجاذبه و نیز آزمون محمولههای ماهوارهای استفاده خواهد شد.
ناسا 5 ماهنشین دیگر را برای پروژه آرتمیس برگزید / فعالیت 14 شرکت خصوصی برای ساخت فرودگر ماه (+جزییات و تصاویر)
این پنج شرکت هماکنون میتوانند برای تحویل محمولههای رباتیک به سطح ماه برای ناسا به رقابت بپردازند و راه را برای بازگشت انسان به ماه تا سال ۲۰۲۴ میلادی، هموار کنند.
نخستین موشک خصوصی ژاپنی به فضا رسید
هدف نهایی این شرکت خصوصی ارسال ماهوارههای کوچک به مدار با هزینه بسیار کمتر از پرتابهای دولتی است.