آیا در فضا زودتر پیر میشویم؟
«در ریزگرانی یا همان جاذبه صفر بر خلاف زمین تغییر مایعات تبعات مختلفی در بر دارد. فشار بر چشمها و احتمالا فشار داخل جمجمه افزایش مییابد و رفتارهای قلبی و عروقی ما را تغییر میدهد.»
پرتاب موفق ماهواره سنجشی گائوفن-۱۲
ماهوارهی گائوفن-۱۲ که مربوط به طرح ایجاد منظومهی ماهوارهای سنجش از دور با وضوح تصویر اچدی است؛ برای به روزرسانی نقشهها، جستجوی منابع، نقشهبرداری شهری و روستایی، حفاظت از محیط زیست، هشدار و مدیریت بحران استفاده خواهد شد.
اسپیسایکس پایگاههای فضایی شناور میسازد
ایلان ماسک پیشبینی ساخت پایگاههای فضایی را مطرح کرده است که وسط دریا و به فاصله حدود ۲۰ مایلی از ساحل شناور هستند و موشکهای استارشیپ میتوانند از آنجا به سمت ماه و مریخ پرتاب شوند.
پرتاب کاوشگر چانگئِه-۵ چین به کره ماه در سال 2020
این کاوشگر متشکل از یک ماهنشین، ماهگرد، بخش برخاست و همچنین بخش بازگشت است و قرار است با حامل لانگمارچ-۵، بزرگترین حامل فضایی حال حاضر چین پرتاب شود.
سفر به ایستگاه فضایی بینالمللی با واقعیت مجازی
به لطف یک فناوری واقعیت مجازی، مردم سراسر جهان میتوانند به "ایستگاه فضایی بینالمللی" قدم بگذارند.
ساخت دستکش هوشمند قابل استفاده برای فضانوردان
پژوهشگران نروژی پروژه بر این باورند که فناوری ساخت آنها کاربردهای بالقوهای در کاوشهای فضایی دارد.
سر طراح چینی، در فهرست دانشمندان مشهور فضایی جهان
چی فارِن، سرطراح شِنجو (اولین فضاپیمای سرنشیندار چین)، و رییس اسبق آکادمی فناوریهای فضایی چین، به عنوان سومین دانشمند بزرگ چینی در فهرست مشاهیر فدراسیون بینالمللی فضانوردی قرار گرفت.
توسعهی نسل جدید فضاپیمای سرنشیندار چین
چین در حال توسعهی نسل جدید فضاپیماهای سرنشیندار خود، جهت انجام سفر فضانوردان به ماه و سایر مقاصد فضای دوردست است.
تصاویر بازدید رئیس ناسا از شرکت اسپیسایکس
جیم برایدنستاین، رئیس ناسا، طی بازدیدی از شرکت اسپیسایکس در جریان روند فعالیتهای این شرکت بهویژه مراحل ساخت فضاپیمای دراگون سرنشیندار قرار گرفت.
فراخوان حمایت از کسبوکارهای فضاپایه (آذر 98، ویژه دانشجویان دانشگاه مالک اشتر)
در حوزههای: حقوق فضا، منظومههای ماهوارهای، چالشهای حل مساله فضایی، طراحی و ساخت رباتهای فضایی، علوم و فناوری ساخت نانو ماهوارهها