ساخت کارآمدترین موشکهای فضاپیما
گروهی از پژوهشگران آزمایشگاه لوس آلوموس به تازگی موفق به طراحی و ساخت موشکهای فضاپیما با کارآمدی بسیار بالا شدند، این موشکها که تغییراتی در سوختشان داده شده از درجه ایمنی بالا برخوردار بوده و عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان میدهد.
انرژی تولیدی بسیار بالا و تحمل شوکهای سخت و ویژگی منحصر به فرد این سوختها است که فرمولاسیون جدید کارایی خوبی به این موشکها داده است.
بازگشت اژدها به زمین
کپسول فضایی بدون سرنشین «دراگون» که حامل یک تن و 450 کیلوگرم بار است روز گذشته (شنبه) از ایستگاه فضایی بین المللی جدا شد و طبق برنامه بر زمین نشست.
«دراگون» که متعلق به شرکت آمریکایی «اسپیس ایکس» است، حامل یک تن و 450 کیلوگرم بار از جمله تجهیزات آزمایش های علمی انجام شده در ایستگاه بین المللی فضایی بود.
ماهنامه فضانورد شماره 165، مهر 1393+دریافت نسخه الکترونیکی
ماهنامه فضانورد که وابسته به پژوهشکده سامانههای فضانوردی است، در ۱۵ سال گذشته به صورت یک نشریه داخلی در تیراژ محدود چاپ و در برخی از سازمانها، دانشگاهها، مراکز و پژوهشکدههای علمی توزیع شده است. برای دریافت نسخهی الکترونیکی این ماهنامه کلیک کنید.
شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فارسکو (فجرآشیان)
شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فجرآشیان عهدهدار ارائه خدمات در زمینه تعمیرات اساسی و اورهال و سایر بازرسیهای دورهای و عیر دورهای میباشد.
رونمایی میتسوبیشی از نخستین هواپیمای پیشرفته ساخت ژاپن
به تازگی «هواپیماسازی میتسوبیشی» که از زیر مجموعه های این غول صنعتی به شمار میآید نخستین هواپیمای پیشرفته ساخت این کشور طی 50 سال اخیر را به دنیا معرفی کرده است.
شرکت میتسوبیشی که در سراسر جهان به تولید خودرو و ماشینآلات صنعتی شناخته شده است اکنون یک گام فراتر گذاشته و وارد عرصه هواپیماسازی شده است.
یکصد هواپیمای برتر تاریخ هوانوردی
نویسنده: نوید مقصودی
ناشر: انتشارات اندیشگاه فناوریهای نوین
سال چاپ: ویرایش دوم، 93
یکصد پهپاد نامآشنای جهان
نویسنده: نوید مقصودی
ناشر: انتشارات اندیشگاه فناوریهای نوین
سال چاپ: چاپ نخست، 93
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 101، مهر 93
دربرگیرندهی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره میخوانید: ماهوارههای مکعبی در ماه، سامانههای ماهوارهبر هواپرتاب، تجهیز زیردریاییها به موشکهای بالستیک، پایش وضعیت و سلامت سازههای هوافضایی، رادار هواپایه هفتاد سال توسعه
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
هواپیماهایی با پوست شبهانسانی
«پوست هوشمند» ساختاری شبیه پوست انسان داشته و با کمک هزاران میکروحسگر، قادر به سنجش شرایط محیطی از جمله سرعت باد، حرارت، فشار فیزیکی با عملکردی بسیار دقیقتر از حسگرهای موجود است.
توجه به شرایط فیزیولوژیک و حیاتی فضانورد در فرآیند طراحی فضاپیما
لباسهای فضانوردی، نسلهای پیشرفتهتر لباسهای خلبانی در ارتفاعات بالاست که بعدها به تدریج به وسایل بسیار پیشرفتهای تبدیل شدند که در مدرنترین نمونهها میتوان آنها را شبیه به فضاپیماهای پوشیدنی توصیف کرد.