طراحی سیستمی موتورهای سوخت مایع فضایی
کتاب حاضر یک مرجع دانشگاهی فوقالعاده کامل، بروز و با متنی روان و مطالبی پیوسته است که خواننده را با مهندسی و اصول کارکرد این نوع موتور آشنا میسازد.
سومین همایش هوانوردی عمومی ایران (آبان 99)
«سومین همایش هوانوردی عمومی ایران» به همت پژوهشگاه هوافضا با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آبانماه برگزار میشود.
سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری انگلیس در شرکت «وانوب»
وانوب، یکی از چندین شرکتی است که روی پروژه برقراری اینترنت از فضا کار میکند و برای این پروژه، مجموعه ماهوارههایی را به کار میگیرد تا اتصال اینترنتی را روی زمین برقرار کند.
دریفت کارآفرینان در مسابقه مهیج فضایی!
دنیای امروز ما مشتاقانه نظارهگر توسعه فناوری فضایی است. پرتابهای تجاری شرکتهای خصوصی نوظهور چه از نوع بدون سرنشین و چه از نوع سرنشیندار روز به روز در حال گسترش است.
شرکت آشیانه ققنوس ایرانیان
این شرکت در دو زمینه فعالیت میکند، آموزشی و صنعتی.
تصویر دانشجوی ایرانی در چالش پردازش دادههای تلسکوپی ناسا برگزیده شد
تصویر وی در این چالش «آتش آبی» نام داشت و از پردازش ۶ لایه داده متعلق به ۴ تلسکوپ فضایی هابل، اسپیتزر (Spitzer)، اشعه ایکس چاندرا (Chandra) و گلکس (GALEX) به دست آمده بود.
«ناسا» و «ویرجین گلکتیک» در پروازهای تجاری همکاری میکنند
هدف ناسا از همکاری با ویرجین گلکتیک این است تا راهی باثبات برای به کار گرفتن فناوریهای پرسرعت در پروازهای تجاری ارائه دهد.
حمایت مرکز هوافضایی شیآن از توسعهی تجاری صنعت هوافضا
با تاسیس این مرکز از سال ۲۰۰۶، زیربنای علمی و فناورانهی مهمی در زمینهی تولید تجهیزات هوافضایی، کاربردهای ماهوارهای و هوش مصنوعی شکل گرفته است.
چند ایرانی هواپیمای شخصی دارند؟
هواپیماهای شخصی چقدر هزینه دارند؟ مزایای استفاده از هواپیماهای خصوصی چیست؟ آیا هواپیماهای خصوصی امنتر است؟
اعطای نشان ۵ ستاره به 2 فرودگاه چینی
فرودگاه تازهتاسیس داشینگ پکن، علیرغم طراحی منحصر به فرد و تاثیرگذار خود نتوانست امتیازی بیش از ۴ ستاره را از این آژانس کسب کند.