نخستین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها، مرداد 1395
نخستین دورهی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد در مرداد ماه 1395 با حضور 38 تیم از سراسر کشور برگزار خواهد شد.
نخستین دوره مسابقات سراسری هوافضا، دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، مشهد، 1395
نخستین دوره مسابقات سراسری هوافضا به میزبانی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در تاریخ 7 تا 9 مهرماه 1395 در مشهد برگزار میگردد. این مسابقات در سه بخش دانشجویی، دانشآموزی و بخش ویژه برگزار میشود.
رویداد فانوس؛ چالش طراحی موتور توربینی، 1395
نخستین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت سمت (ساخت موتورهای توربینی)، پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، معاونت علمی ریاست جمهوری و ... در مردادماه 1395 برگزار می گردد.
چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395
مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانشآموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفهای) برگزار میگردد و ثبتنام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.
نخستین دوره تخصصی مسابقات هوافضا، جام شیخ بهایی، شهریور 1395
نخستین دوره تخصصی مسابقات هوافضا، جام شیخ بهایی، به همت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجفآباد در شهریور 1395 برگزار میگردد.
هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 8 تا 12 اردیبهشت 95 دو بخش دانشجویی و دانشآموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
گزارش تصویری مسابقات ملی پرواز (دانشگاه فردوسی مشهد)
مسابقات ملی پرواز با حضور ۳۵ تیم از سراسر کشور در اسفند 1394 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. در ادامه، تصاویری از این مسابقات ارائه شده است.
مسابقات دانشجویی و دانشآموزی هوافضا، اسفند 94 و اردیبهشت 95
دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در نظر دارد مسابقات دانشآموزی گلایدر و راکت آبی را در اسفند 94 و مسابقات دانشجویی طراحی و ساخت هواپیما مدل در چهار رده را در اردیبهشت 95 برگزار نماید.
پژوهشهای ناسا بر روی رباتهای انساننما برای ماموریتهای فضایی آینده
سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا برای انجام تحقیقات پیشرفته و توسعه فضانوردان رباتیک، دو ربات والکری R5 را به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه نورثوسترن فرستاده است که میتوانند طلایهداران ماموریتهای سرنشیندار و دستیار انسانها در سفر به مریخ باشند.
تیم رباتهای پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد
در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.