پنج فناوری شگفت‌انگیز برای تحقق سفر به مریخ

ناسا در تلاش برای توسعه‌ی جدیدترین تجهیزات و فناوری‌ها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشه‌ی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفت‌انگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آن‌ها خواهیم پرداخت.

بازنشسته شدن آخرین نفر از نخستین نسل مهندسان کاوشگر فضایی وویجر

تصور کنید در دفتر کارتان با رایانه‌ای ۴۰ ساله سر و کار دارید که بخش آی‌تی شرکت حتی نمی‌داند چطور باید آن را خاموش و روشن و یا تعمیر کرد،‌ تنها شما از کار آن سردر می آورید که شما نیز درحال بازنشسته شدن هستید.

پیامدهای کشف آب در مریخ برای مسافران سفر بی‌بازگشت

پس از اعلام کارشناسان ناسا دال بر یافت شواهدی از وجود آب بر سطح سیاره مریخ و اینکه احتمال دارد مخازن آب زیر زمینی عظیمی زیر سطح مریخ وجود داشته باشد، این فرضیه مطرح شده است که فضانوردان می‌توانند اقامتی طولانی در سطح مریخ داشته باشند.

تکمیل مونتاژ کاوشگر نمونه‌بردار جدید ناسا

شرکت لاکهید مارتین نخستین مونتاژ کاوشگر بدون سرنشین، فضای عمیق ناسا را تکمیل کرد. فضاپیمای OSIRIS-Rex که قرار است در سپتامبر 2016 به فضا پرتاب شود، در سال 2018 با سیارک نزدیک زمین Bennu دیدار خواهد کرد.

گرانش صفر چه تاثیری بر روی مغز دارد؟

پژوهشگران در تلاش برای درک چگونگی تغییرات مغز در فضا و راه‌های مقابله با آن‌ها، به بررسی ساختارهای مغزی و عملکرد فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پرداخته‌اند که تاکنون مشکلات تعادل و توهمات ادراکی را در جاذبه تجربه کرده‌اند.

آغاز ماموریت ریزماهواره‌‌ی مکعبی ناسا

ماهواره مینیاتوری جدید ناسا که هفته گذشته به فضا پرتاب شده بود، با زمین تماس گرفته و قرارگیری در مدار و آغاز ماموریتش را تایید کرد.

آغاز پرواز پایانی مدارگرد کاسینی به دور قمر انسلادوس

ماموریت مدارگرد کاسینی ناسا به زحل که در سال 1997 پرتاب شد، تا کنون 18سال و 3 ماه به طول انجامیده است که توسعه قابل توجهی در برنامه زمانی اولیه چهار ساله آن بشمار می‌رود.

بررسی 50 سال آرزوی سفر به مریخ (+عکس)

این روزها تب مسافرت به سیاره سرخ در محافل علمی و فضایی بالا گرفته ‌است و برنامه‌ها هر روز تغییرات و پیشرفت‌های خود را اعلام می‌کنند. آنچه می‌خوانید تلاش‌هایی است که طی 50 سال گذشته برای دستیابی به مریخ انجام شده است.

رونمایی از نسل جدید دریچه اتصال ایستگاه فضایی بین‌المللی

سیستم جدید دریچه پهلوگیری و الحاق ایستگاه فضایی بین‌المللی موسوم به سیستم 2 IDA قبل از ارسال و نصب در ایستگاه باید مراحل آزمایشی را با موفقیت پشت سر بگذارد.

آخرین یافته‌های کاوشگر نیوهورایزنز؛ آسمان آبی و دریاهای یخ زده سطح پلوتو

بر پایه‌ی آخرین اعلامیه ناسا درباره اکتشافات پروژه «نیوهورایزنز» به معنی «افق‌های نو»، آسمان سیاره کوتوله پلوتو، آبی و سطح آن پر از دریاهای مملو از آب یخ‌زده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi