همکاری شرکت‌های چینی برای راه‌اندازی شبکه جهانی پهنای باند موبایل

هلدینگ ماهواره‌ای APT که یک ی از اپراتورهای ناوگان ماهواره‌ای هنگ‌کنگ است، تصمیم دارد با همکاری دیگر مؤسسات کشور چین یک شبکه جهانی ماهواره‌ای پهنای باند موبایل را پرتاب نماید. خدمات پهنای باند این ماهواره‌‌ها در بازار هوانوردی و دریایی کاربرد خواهد داشت.

بازگشت کپسول فضایی «دراگون» شرکت اسپیس‌ایکس به همراه 12 موش به زمین

کپسول فضایی دراگون شرکت اسپیس‌ایکس به همراه بیش از 1360 کیلوگرم محموله و تجربیات علمی از جمله 12 موش با موفقیت در نزدیکی مکزیک در اقیانوس اطلس سقوط کرد. کپسول دراگون (اژدها) پس از فرود موفق در اقیانوس، توسط کارکنان شرکت اسپیس‌ایکس بازیابی شد و توسط کشتی به بندری در نزدیکی لس‌آنجلس منتقل شد تا برخی از بارهای آن برای ناسا ارسال شود.

ادامه ماموریت تلسکوپ فضایی؛ اسپیتزر با ناسا 2.5 ساله تمدید کرد

هنگامی که تلسکوپ اسپیتزر (Spitzer) در سال 2003 به فضا پرتاب شد، ناسا هرگز گمان نمی‌کرد که این ماموریت تا سال 2016 به طول بیانجامد. تلسکوپ فضایی اسپیتزر یک تلسکوپ فضایی با طول موج مادون قرمز است. این چهارمین پروژه از آخرین پروژه بزرگ ناسا است.

برنامه‌ی چین برای ارسال مریخ‌نورد تا سال 2020 (+تصاویر)

در سال ۲۰۲۰ تنها مریخ‌نورد «مارس ۲۰۲۰» ناسا مهمان تازه وارد این سیاره نخواهد بود زیرا چینی‌ها هم در همان سال مریخ‌نوردی را راهی سیاره سرخ خواهند کرد. کاوشگری که چینی‌ها راهی مریخ می‌کنند شامل یک مدارگرد، مریخ‌نشین و مریخ‌نورد روباتیکی است.

سقوط هواپیمای ایرلندر 10، بزرگ‌ترین هواپیمای جهان

هواپیمای Airlander ۱۰ به طول ۹۲ متر که به عنوان بزرگ‌ترین هواپیمای جهان و یک کشتی هوایی محسوب می‌شود به هنگام فرود بر روی فرودگاه «کاردینگتون» انگلیس به نوعی سقوط کرد. این هواپیمای غول پیکر در زمان فرود با نوک هواپیما بر روی زمین نشست اما خوشبختانه به دلیل سرعت و ارتفاع کم آن به خدمه Airlander ۱۰ آسیبی وارد نشد.

تولید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در ایران

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه ماهواره‌های مکعبی با تکنولوژی‌های جدید که دانشگاه نوشیروانی بابل دسترسی خوبی در این زمینه دارد در ایران در حال توسعه است، افزود: به عنوان مصاحبه دانشجویی ساخت ماهواره‌های مکعبی را مطرح کردیم.

امضای سند همکاری فضایی ایران و بولیوی

گسترش و توسعه روابط علمی و فنی آکادمیک در حوزه فضا و در زمینه های مورد علاقه دو کشور، همکاری میان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مؤسسات عمومی و خصوصی، همکاری برای تبادل فناوری، تخصص و تجهیزات و غیر منابع مربوطه، تبادل تجربیات در طراحی و ساخت ماهواره، تجهیزات آزمایشگاه فضایی، آموزش نیرو و تبادل دانشمدان و متخصصان فنی از مهمترین محورهای این سند همکاری است.

شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.

مختصری در مورد ساختار لاستیک چرخ‌های هواپیما

طبق قوانین هوانوردی، چرخ‌های هواپیما باید بتواند تا چهار برابر فشار ارزیابی شده برای آن‌ها را حداقل تا سه ثانیه تحمل کنند و قوی‌ترین چرخ‌ها می‌توانند فرود با سرعت حداکثر 463 کیلومتر را طاقت بیاورند.

روبات‌های انسان‌نما، پای ثابت سفرهای فضایی آینده (+تصاویر)

یکی از ابزارهایی که چند سال است در حال گسترش بوده، با همکاری سازمان فضایی ناسا، کمپانی جنرال موتورز و چندین دانشگاه بزرگ دنیا در حال تکمیل است، ربات‌های انسان‌نمای قدرتمند هستند. این خانواده را سری ربات‌های ربونات می‌نامند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری