گزارش تصویری پرتاب کاوشگر OSIRIS-REx ناسا به سمت سیارک «بنو»
بامداد امروز فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش پورتال هوافضای ایران، این پرتاب توسط راکت اتلس 5 انجام شد. این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست 2018 به آن خواهد رسید.
کاوشگر «فیله» پس از یک سال پیدا شد (+تصاویر)
اکنون تصاویر جدید که روزتا مخابره کرده، حدس قبلی را تایید میکنند که کاوشگر فیله واقعا زیر بر آمدگی یک صخره قرار گرفته است. این فرودگر در حالی یافت شد که دانشمندان قصد داشتند در چند هفته آینده به ماموریت روزتا پایان دهند و این مدارگرد پس از سقوط روی سطح دنبالهدار، به پایان عمر عملیاتیاش برسد.
توسعه کاربرد دانش فضایی در سطح دانشآموزی
رئیس مرکز ملی فضایی گفت: توسعه کاربرد دانش فضایی در سطح دانشآموزی یکی از محورهای برنامه فضایی کشور است. این آموزش ها در راستای توسعه کاربردهای فناوری فضایی در تمام حوزه های اقتصادی است که یکی از مراکز درنظرگرفته شده مدارس است.
جف ویلیامز به همراه دو فضانورد ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین بازگشتند.
جف ویلیامز به همراه دو فضانورد ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین بازگشتند و در قزاقستان فرود آمدند. به گزارش پورتال هوافضای ایران به نقل از ناسا، این ماموریت 172 روز از زمان پرتاب فضاپیما در مارس 2016 به طول انجامید. جف ویلیامز در حالی به زمین بازگشت که به رکورد 534 روز اقامت در فضا دست یافت، بیشترین زمانی که یک آمریکایی در فضا اقامت داشته است.
دومین همایش یافتههای نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته، شهریور 95
دومین همایش یافتههای نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته به همت دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران در تاریخ 31 شهریور 95 برگزار میشود.
سرنوشت اینترنت فیسبوکی بعد از انفجار راکت فالکون 9 چه خواهد بود؟
انفجار موشک فالکون 9 در هفته گذشته برای دو نفر بسیار شوکآور بود؛ اولی ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس که آینده شرکتش اکنون تحت سوال قرار گرفته و دومی مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک. محمولهای که روی موشک فالکون 9 از بین رفت، یک ماهواره ارتباطات بود که قرار بود دسترسی مردم آفریقا به اینترنت را تسهیل کند.
همکاری ناسا و بیمارستان هوستون برای بهتر شدن لباس فضانوردان
گروهی از کارشناسان برای تعیین نیازهای پزشکی فضانوردان در حال همکاری با ناسا هستند. آنها با شناخت نیازهای فضانوردان در فضا و ایجاد شرایطی برای اقدامات اضطراری میخواهند نیازهای آنها را در سفرهای بلند مدت فضایی برطرف کنند.
چین بهدنبال ساخت بزرگترین هواپیمای جهان با همکاری اوکراین
چین در نظر دارد با همکاری اوکراین که زمانی غول هواپیماسازی دنیا بود بزرگترین هواپیمای دنیا را بسازد. شرکت اوکراینی «آنتونوف» یکی از بزرگترین شرکتهای هواپیماسازی در دوران حاکمیت شوروی سابق بود که حالا دیگر شکوه گذشته را ندارد. حالا اما خبر می رسد که با همکاری چین و اوکراین بزرگترین هواپیمای جهان ساخته می شود.
بال هواپیماهای آینده تغییر شکل میدهند (+تصاویر)
در آینده نزدیک بال هوپیماهای تجاری از یک ساختار جامد و مستحکم خارج شده و به مکانیسم پیشرفته تغییر شکل بر اساس نیاز خلبان و شرایط پروازی مجهز خواهد شد. بالهای تغییر شکلدهنده، شرایط پرواز با آلودگی صوتی کمتر را فراهم میکنند و همچنین تغییر شکل زوایای اصلی پرواز در شرایط مختلف، بهترین قدرت مانور و پرواز ایمن را در اختیار خلبان قرار میدهد.
تلاش اسپیسایکس برای بهکارگیری راکتهای فالکون دست دوم برای ارسال ماهواره به فضا
شرکت خصوصی فضایی اسپیساکس اعلام کرده که نخستین سفارش برای ارسال ماهواره به فضا با استفاده از یک راکت فالکون دست دوم را دریافت کرده و تا پایان سال آن را عملی میکند. شرکت اسپیساکس تاکنون موفق به انجام 6 مأموریت فضایی و فرود موفقیتآمیز با راکت فالکون 9 شده است اما اینبار تصمیم دارد یکی از این موشکها که قبلا به فضا رفته را دوباره به آنجا بفرستد.