گامی بلند به سوی گردشگری فضایی: مجوز پرواز هواپیمای فضایی شرکت ویرجین گلکتیک صادر شد

شرکت ویرجین گلکتیک که این روزها به عنوان یکی از پیشگامان اصلی توسعه گردشگری فضایی شناخته می شود، اعلام کرد که مجوزهای لازم برای پرواز آزمایشی هواپیمای فضایی مخصوص خود به مدار زمین را از سازمان هوانوردی فدرال آمریکا دریافت کرده است.

انتشار مشکلات فنی و مالی پروژه میلیاردی فضاپیمای اوریون ناسا

پروژه فضاپیمای اوریون که یکی از امیدهای ناسا برای جایگزین کردن فضاپیمای شاتل است، معادل 11/3 میلیارد دلار از کل بودجه ناسا را به خود اختصاص داده است اما داده‌های فنی آن نشان می‌دهد که هنوز اطلاعات و آزمون‌های لازم برای یک پرواز سرنشین‌دار را به دست نیاورده است.

گوگل رسماً وارد پروژه‌ی پهپادهای بسته‌رسان شد (+تصاویر)

سازمان هوانوردی فدرال آمریکا چراغ سبز لازم را به گوگل نشان داد تا برنامه استفاده آزمایشی از پهپادها برای تحویل بسته‌ها را آغاز کند. بر اساس این مجوز، گوگل می‌تواند از شش منطقه مشخص برای پروژه خود استفاده کند.

بیماری‌های قلبی در کمین فضانوردان آپولو

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد فضانوردان ماموریت‌های آپولو، ۴ تا ۵ برابر نسبت به سایر فضانوردانی که هیچ‌گاه از مدار زمین خارج نشده‌اند، در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند. پژوهشگران برای اثبات این فرضیه بر روی 100 فضانورد آزمایش انجام دادند که هفت نفر از آنها فضانوردان ماموریت آپولو بودند.

ایلان ماسک؛ مردی که ما را به مریخ خواهد برد (+زندگی‌نامه و تصاویر)

ایلان ماسک نمونه‌ی کامل میلیونری خودساخته است که نه تنها ثروتش کاملا ناشی از استعداد و زحمت شخص وی بوده بلکه با استفاده از آن هر روز سعی در کشف دریچه‌هایی روشن‌تر برای سایرین مردم دارد. او بر این باور است که برای پیشرفت کردن و بهینه بودن باید ریسک کرد و شکست جزیی جدایی‌ناپذیر از این روند خواهد بود و به نوعی نشانه‌ای است برای اینکه در حال پیشرفت هستید.

ورود نخستین سری ایرباس‌ها به ایران؛ احتمالاً در اواخر پاییز

وزیر راه و شهرسازی گفت:‌ اولین سری از هواپیماهای جدید ایرباس به شرط ارائه مجوزها از سوی اوفک احتمالا تا اواخر پاییز وارد ناوگان هوایی کشورمان می‌شود. نوسازی ناوگان هوایی با خرید بدون واسطه هواپیما از ایرباس و بویینگ به عنوان یکی از موفقیت‌های پس از برجام نه تنها در حوزه وزارت راه و شهرسازی بلکه در سطح کلان و ملی قلمداد می‌شود.

ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95

«ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه‌ دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار می‌گردد.

اسکی روی ابر (+تصاویر)

یک شرکت آمریکایی ایده اسکی‌سواری بر فراز ابرها را با استفاده از یک فناوری پیشرفته به واقعیت تبدیل می‌کند. عملکرد تخته اسکی پرنده درست مشابه بال‌های هواپیما است به‌ طوری که اسکی‌باز با ایستادن روی تخته و متصل کردن پاها به آن می‌تواند مشابه شرایط اسکی روی آب این بار به دنبال هواپیما پرواز کند.

پهپادها به توسعه استفاده از انرژی خورشیدی کمک می‌کنند

این روزها پهپادها (پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور) همه جا هستند و همه کاری می‌کنند: از جاسوسی و مبارزه با تروریست‌ها گرفته تا تحویل کتاب و غذا به مشتری. مدتی است پای پهپادها به دنیای انرژی خورشیدی نیز باز شده است. در آینده نه‌چندان دور از پهپادها برای مشخص کردن بهترین مکان قرار دادن سلول‌های خورشیدی و همچنین نصب آن‌ روی سقف خانه‌ها استفاده خواهد شد.

جونو دورترین نقطه مدار مشتری را لمس کرد

فضاپیمای جونوی ناسا تقریبا یک ماه پس از موفقیتش در ورود به مدار بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، اکنون به نقطه عطفی در ماموریتش رسیده است. جونو در ساعت 12:41 بعدازظهر به وقت محلی روز 31 ژوئیه به دورترین نقطه در مدار مشتری ‌رسید. اولین بار این نقطه را "apojoye"  نام گذاشتند که پنج میلیون مایل (8.1 میلیون کیلومتر) از این سیاره غول‌آسا فاصله دارد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
هفته جهانی فضا 2024 با شعار «فضا و تغییرات اقلیمی» (+پوستر)