درسآموختههایی از بزرگترین پروژههای هوافضایی
نویسنده: للاند ام. نیکلای
مترجم: محمد رزازان
ناشر: انتشارات هوانورد (وابسته به شرکت مهندسی هوافضای برآ)
سال چاپ: یکم، 1398
قطع: سیاه و سفید - 157 صفحه
تا سال ۲۰۲۲: پرتاب یک ماهواره تایلندی با موشک چاپ سهبعدی
شرکت ریلیتیویتی مدعی شده که این موشک نخستین موشکی در جهان خواهد بود که با فناوری چاپ سهبعدی ساخته شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
توسعه نشانگرهای ناوبری ماهوارهای برای اتصال آسانتر در فضا
آژانس فضایی اروپا با همکاری یک شرکت مجارستانی در حال توسعه یک وسیله جدید است که اتصال ماهوارهها به فضاپیماها را تسهیل میکند.
تمرین عملیات برای ایستگاه فضایی بینالمللی (+تصاویر)
الکساندر اسکورتسوف فضانورد روسکاسموس در این روزها زیر نظر کارشناسان مرکز آموزش فضانوردان، خود را برای انجام عملیات راهپیمایی پیچیدهای در ایستگاه فضایی بینالمللی آماده میکند.
گزارش سالانه وضعیت اقتصادی صنعت فضایی ژاپن (+دریافت کتاب راهنمای محصولات و خدمات فضایی ژاپن)
در این بررسی، صنایع مرتبط با فضای ژاپن به چهار دسته شامل صنعت فضا، خدمات بهرهبرداری از فضا، تجهیزات تجاری مرتبط با فضا و کاربری تقسیم شدهاند.
در جشن پنجاهمین سالگرد سفر به ماه: نمایش دوبارهی لباس فضانوردی «نیل آرمسترانگ» پس از 13 سال
موزه ملی هوافضای اسمیتسونیان به مناسبت پنجاهمین سالگرد پا گذاشتن انسان به کره ماه چندین مراسم یادبود و فعالیتهای آموزشی در نظر گرفته است که مهمترین آنها شامل نمایش لباس فضانوردی "نیل آرمسترانگ" است.
استفاده از کتابچه راهنما در فضا
در هر پروازی، بطور مثال در سفینه سایوز، سه نفر شرکت دارند: فرمانده سفینه و دو مهندس که با شمارههای یک و دو شناخته میشوند. هر یک از این سرنشینان، وظایف خاص خود را دارند و در جریان آموزش و تمرینها باید در کنار کارهای گروهی، به شرح وظایف خود کاملاً مسلط شوند.
نخستین پرواز هواپیمای الکتریکی نروژی انجام شد (+تصاویر)
پرواز ۱۰ دقیقهای گذشته تنها با استفاده از نیروی برق انجام شد و طی آن مانور سازندگان آن توانستند تست کنترل و همچنین ثبات استاتیک و دینامیکی هواگرد را انجام دهند.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 3، اردیبهشت 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره سوم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در اردیبهشت 98 منتشر شده است.
تغییر جالب یکی از فضانوردان دوقلو پس از یکسال زندگی در فضا
پژوهشگران ناسا با بررسی بر روی «اسکات کلی» دریافتند زندگی در فضا سبب کشیدگی اندازه تلومرها و کلاههای محافظ درانتهای کروموزوم، در بدن اسکات کلی شده است.