تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
توسعه خودروهای پرنده ایرباس و آئودی توسط دولت آلمان
دولت آلمان قصد دارد به توسعه تاکسیهای پرنده شرکتهای ایرباس و آئودی (موسوم به «پاپآپ نکست» (Pop.Up Next)) بپردازد تا آنها را از یک طرح مفهومی به واقعیت مبدل کند.
فهرست هواپیماهای سبک و فوق سبک کشور (+فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی)
فهرستی از هواپیماهای فوق سبک و سبک فعال در کشور به همراه فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی به همت گروه گسترش هوانوردی عمومی ستاد هوایی و هوانوردی گردآوری شده است.
ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور
حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران آغاز به کار کرد
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران با حمایت مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 29 خردادماه 97 آغاز به کار کرد.
بهرهبرداری از دستگاه شبیهساز پرواز «سسنا ۱۷۲» در باغ کتاب تهران
هدف اصلی از نمایش این شبیه ساز پرواز، توسعه دانش هوانوردی در اقشار عمومی جامعه و استعداد یابی در حوزه هوانوردی است. آشنایی با علم پرواز و آموزش دانش هوانوردی با این شبیه ساز پرواز برای تمامی اقشار جامعه و علاقمندان ممکن می باشد.
پیادهروی ۷ ساعته برای نصب دوربین روی ایستگاه فضایی بینالمللی
این راهپیمایی فضایی سومین راهپیمایی فضایی این دو فضانورد در سال جاری است و تاکنون 211 راهپیمایی فضایی در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) انجام شده است.
«پگی ویتسون» فضانورد زن رکورددار ناسا بازنشسته شد
«پگی ویتسون»، پژوهشگر و فضانورد آمریکایی، در میان دیگر فضانوردان آمریکایی صاحب رکورد بیشترین مدت اقامت در خارج از جو زمین است. او طی سه ماموریت، 665 روز در فضا بوده است.
سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلاری "آلفابت" و"ایرباس" برای توسعه موشک های کوچک
یک استارتاپ در حوزه فضا، یک روش هوشمندانه برای ارسال موشک به فضا طراحی کرده است و ماهوارههای کوچک را به فضا ارسال خواهد کرد.
آزمایش نخستین موتور موشک برای نسل بعدی فضاپیماهای دارپا
هدف از طراحی پروژه «فانتوم اکسپرس» که به آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) تعلق دارد، ارائه روش سریعتری برای فرستادن بار مفید تا وزن 1/361 کیلوگرم به مدار پایین زمین است.