گوگل جایزه «ماه» را چربتر کرد
جایزه ایکس یا همان مسابقه ایکسپرایز (XPRIZE) که گوگل برای سفر به ماه تعیین کرده بود اکنون 4/75 میلیون دلار بیشتر و در مراحل مختلف پرداخت میشود.
ناسا: کشف 7 سیاره سنگی شبیه به زمین/ امکان وجود آب مایع و حیات در زمین دوم!/تغییر لوگوی گوگل (+عکس و ویدیو)
مقامهای ناسا در کنفرانس خبری مهم خود خبر از کشف ۷ سیاره فراخورشیدی و در حدود اندازه زمین دادند که به دور ستاره کوتولهای در حال چرخش هستند.
توقف و واسپاری پهپادهای خورشیدی اینترنترسان گوگل/جایگزینی با پروژه بالونهای اینترنترسان
اکنون مشخص شده است که به فاصله اندکی از این واسپاری، پروژه پهپادها در سال 2015 به فراموشی سپرده شده است. دلیل این شرکت برای زمین گذاشتن پروژهای که به مرحله آزمایش رسیده بود، خروج از صرفه اقتصادی و خطرناک بودن آن اعلام شده است.
کاوشگرهای برتر مسابقه Lunar XPrize گوگل سال آینده به ماه می روند
کاوشگر دو گروه از شرکت کنندگان مسابقه Lunar XPrize به میزبانی گوگل سال آینده به ماه می رود. یکی از اهداف این مسابقه تشویق بخش خصوصی برای همکاری در پروژه های فضایی است و این توافق نمونه بزرگی از همکاری گروه های خصوصی برای برداشتن یک گام بزرگ در زمینه اکتشاف فضا است.
اسپیسایکس هم به فکر عرضه اینترنت رایگان به مردم جهان افتاد / برآورد 10 میلیارد دلار هزینه
فقط گوگل و فیسبوک نیستند که به ارائه اینترنت پرسرعت به جهان فکر میکنند. اسپیسایکس، شرکت ارائهدهنده خدمات پرتاب موشک، هم در انتظار تصویب دولت آمریکاست تا برای مردم کل کره زمین از طریق شبکه عظیم ماهوارهای اینترنت پرسرعت ارائه دهد.
گوگل رسماً وارد پروژهی پهپادهای بستهرسان شد (+تصاویر)
سازمان هوانوردی فدرال آمریکا چراغ سبز لازم را به گوگل نشان داد تا برنامه استفاده آزمایشی از پهپادها برای تحویل بستهها را آغاز کند. بر اساس این مجوز، گوگل میتواند از شش منطقه مشخص برای پروژه خود استفاده کند.
آشنایی با ماهنشین پریگرین
استروبوتیک یکی از ۱۶ تیمی است که در مسابقه «گوگل لونار ایکس» شرکت نموده است. قرار است در این مسابقه، مبلغ ۲۰ میلیون دلار به اولین تیمی روی سطح ماه فرود بیاید، حداقل ۵۰۰ متر روی سطح آن حرکت کند و انواع دادهها از جمله تصاویر ویدئویی را به زمین بازگرداند، اهدا شود.
آشنایی با ربات ماهنورد جدید «آئودی»
شرکت خودروسازی آئودی در نمایشگاه بینالمللی خودرو در دیترویت از ماهنورد جدیدی رونمایی کرده که از سیستم مشهور چهار چرخ محرک Quattro استفاده میکند. ماهنورد Quattro در حال حاضر یک ربات چاپ سهبعدی است که از تیتانیوم و آلومینیوم ساخته شده و 35 کیلوگرم وزن آن است.
توسعه روش جدید مسیریابی خودکار پهپادها توسط پژوهشگران داخلی
پرندههای هدایت پذیر از راه دور یا همان پهپادها، امروزه از وسیله پرنده بدون سرنشین معمولی که با یک کنترل از راه دور ساده هدایت میشوند فراتر رفته و مجهز به سامانههای هدایت پیشرفتهای شدهاند که با استفاده از جی پی اس، پهپاد را مکانیابی کرده و با کمک خلبان خودکار آنها را هدایت میکنند.