جو ساتر، سرطراح هواپیمای افسانه‌ای بویینگ 747 درگذشت (+تصاویر)

بامداد امروز جو ساتر (Joe Sutter) سرپرست تیم طراحی غول‌پیکرترین هواپیمای مسافربری بوئینگ یعنی 747، در سن 95 سالگی درگذشت. وی پیشتر در نامه‌ای خطاب به مدیرعامل و معاون فنی مهندسی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» نوشته بود که از توانایی های ایران ایر در نگهداری و به کارگیری هواپیمای بوئینگ 747 اس پی (مدل ویژه 747) به وجد آمده و خوشحال است.

تا ۱۰ روز دیگر؛ ثبت رکوردی تازه در فضانوردی

جف ویلیامز، فرمانده مأموریت اکسپدیشن 48 ناسا، در ۲۴ اوت (سوم شهریور) به رکورد ۵۲۰ روز حضور در فضا دست می‌‌یابد. این رکورد تاریخی در قالب سه مأموریت اکتشافی در سفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی به دست می‌‌آید. این ایستگاه فضایی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری زمین قرار دارد.

چرا ناسا توالی‌سنج دی‌ان‌اِی به فضا فرستاد؟

تاکنون فضانوردان باید نمونه‌های DNA‌شان را به زمین ارسال می‌کردند که این فرآیند ماه‌ها طول می‌کشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بی‌وزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل می‌کنند و همچنین میکروب‌هایی را که به بدن‌شان وارد می‌شوند، شناسایی می‌کنند.

فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند

ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام می‌گیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی  خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به  ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

ناسا در حال ساخت هواپیمایی با 14 موتور الکتریکی

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) در حال ساخت هواپیمای آزمایشی جدیدی به نام 'ماکسول' است که انرژی خود را از باتری تامین می کند و کارآمدتر و بی‌سروصداتر خواهد بود؛ مسافرت با این هواپیما در زمان کمتر صورت می گیرد و سوخت و هزینه های کلی کمتری دارد.

بزرگترین راکت بدون سرنشین آمریکا، آماده پرتاب (+تصاویر)

«دلتا-4 هوی» زمانی که به طور کامل سوخت‌گیری می‌کند وزنی برابر با  725 هزار کیلوگرم دارد. همچنین این راکت 71.6 متر بلند است. با توجه به این ارقام «دلتا-4 هوی» بزرگترین راکت آمریکا است و محموله‌های بسیار مهم را برای دولت جابه‌جا می‌کند. این محموله‌ها نه‌تنها شامل ماهواره‌های جاسوسی می‌شوند، بلکه پرواز آزمایشی فضاپیمای «اوریون» نیز به شمار می‌آیند.

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 115، ویژه‌نامه نوروزی

دربرگیرنده‌ اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، اسفند 94 و فروردین 95، ویژه‌نامه نوروزی
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

گزارش تصویری مسابقات ملی پرواز (دانشگاه فردوسی مشهد)

مسابقات ملی پرواز با حضور ۳۵ تیم از سراسر کشور در اسفند 1394 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. در ادامه، تصاویری از این مسابقات ارائه شده است.

پانزدهمین کنفرانس بین المللی هوافضا برگزار شد

این کنفرانس بین المللی با هدف پرداختن به نیازمندی‌های صنعت هوانوردی، تقویت زیرساختهای این صنعت و چالش‌های توسعه صنایع هوافضا و با حمایت انجمن هوافضای ایران، سازمان فضایی ایران، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان صنایع هوافضا و وزارتخانه های راه و علوم برپا شده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi