شعار هفته جهانی فضا ۲۰۱۷: کاوش جهان جدید در فضا

"کاوش جهان جدید در فضا" (Exploring New Worlds in Space) شعاری است که انجمن هفته جهانی فضا در سال 2017 برای این مراسم جهانی در نظر گرفته است.

برگزاری دوره مشترک هوافضا میان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و روسیه

معاون امور بین الملل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشگاه دوره مشترک کارشناسی ارشد با یکی از دانشگاه های کشور روسيه در حوزه هوافضا برگزار مي کند.

"یاسمین مقبلی" یکی از 12 برگزیده‌ی ناسا در 2017 برای آموزش دوساله‌ی فضانوردی (+تصاویر)

"یاسمین مقبلی" به عنوان یکی از 12 برگزیده ناسا در سال 2017 برای آموزش دوساله‌ی فضانوردی برگزیده شده است. او که یک ایرانی‌تبار زاده‌ی آلمان و بزرگ‌شده‌ی آمریکا است، تحصیلات خود را در رشته‌ی هوافضا ادامه داده است و همچنین آموزش‌های مرتبط در زمینه‌ی خلبانی را با موفقیت گذرانده است.

اهمیت ماهواره «سنتینل 2» سازمان فضایی اروپا در رصد سیاره زمین

ماهواره های سنتینل در قالب طرح کوپرنیک و با همکاری آژانس فضایی اروپا و اتحادیۀ اروپا به فضا پرتاب شده و قرار است تا سال ۲۰۲۰ و با هزینه های بالغ بر هشت میلیارد یورو ادامه یابد. این ماهواره قرار است طی مدت ماموریت خود، تصاویری را از شرایط جوی اتمسفر زمین و تغییرات آب و هوایی این سیاره به زمین ارسال کند.

سفرهای شگفت‌انگیز فضاپیمای کاسینی-هویگنس به کیوان

ماموریت فضایی کاسینی-هویگنس در سال ۱۹۹۷ میلادی مشترکا توسط سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا)، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا برای مطالعه سیاره «کیوان» آغاز شد. کاسینی-هویگنس شامل مدار گرد «کاسینی» و فرودگر «هویگنس» است.

ورود تویوتا به عرصه خودروهای پرنده

تویوتا، شرکت بزرگ خودروسازی ژاپن، از پروژه ساخت خودروی پرنده حمایت و در آن سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این شرکت اعلام کرد در سه سال آینده ۴۴۰ هزار دلار به گروه "کارتیویتور" (Cartivator) کمک مالی خواهد کرد تا طراحی و تولید خودروهای پرنده را پیش ببرد.

هر کیلومتر 1.5 دلار؛ حداکثر کرایه سفر با تاکسی هوایی ایرباس

شرکت فرانسوی ایرباس که در زمینه تولید هواپیما و دیگر محصولات در حمل و نقل هوایی فعالیت می‌کند قصد دارد پروژه خودروهای پرنده خودران خود را که "واهانا" (Vahana) نام دارد تا سال 2020 راه‌اندازی کند.

تغییر کاربری پهپادها برای اهداف تجاری

شرکت پاروت (Parrott) فرانسه که انواع مختلفی از پهپادهای بال ثابت و کوادکوپترهای کاربردی را ساخته بود، اکنون با تغییر نام و ثبت شرکت جدید، کاربردهای تازه‌ای برای پهپادهای خود فراهم کرده و فصل تازه‌ای در صنعت پهپاد را آغاز کرده است.

ناسا به دنبال بررسی تاثیر میکروجاذبه بر کروموزوم‌ها

در بین آزمایش‌هایی که قرار است به زودی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام برسد پروژه‌ای به چشم می‌خورد که هدف آن بررسی نحوه تاثیر میکروجاذبه بر کروموزوم‌های انسانی است.

پیش‌فروش نخستین خودرو پرنده تجاری‌سازی شده در فرانسه (+تصاویر)

پیش فروش نخستین نسل از خودروهای پرنده قابل فروش از ماه آینده آغاز می‌شود. نخستین خودروی پرنده تجاری‌سازی‌شده شرکت ایروموبیل (Aeromobil) دارای دامنه پیمایشی ۵۰۰ کیلومتر بر روی زمین و ۷۰۰ کیلومتر در حالت پرواز است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi