ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015

پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دست‌آوردهای پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.

مختصری درباره پارک فناوری پردیس (+عکس)

پارك فناوري پرديس به‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين پارك فناوري كشور در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياست‌جمهوري با هدف تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان تاسيس شد.

ساخت پناهگاه‌های مریخ به کمک ربات چاپگر

شرکت آمریکایی Foster + Partners از طرح موفقیت‌آمیز ربات چاپگر برای ساخت پناهگاه‌های مریخ رونمایی کرد. این طراحی برای رقابت چاپ تجهیزات حیاتی فضانوردان ناسا ساخته شده است. مقامات شرکت در مورد شکل نهایی پناهگاه‌ها صحبتی به میان نیاوردند اما از آزمایش موفقیت‌آمیز این سیستم خبر دادند.

پرتاب موفق‌آمیز نخستین رصدخانه فضایی هند

سازمان تحقیقات فضایی هند امروز‌(دوشنبه) با موفقیت نخستین رصدخانه فضایی «Astrosat» خود را به مدار پرتاب کرد. پرتاب موفق این رصدخانه فضایی، هند را به یکی از کشورهای دارای این فناوری پس از آمریکا، ژاپن، روسیه و اروپا تبدیل کرده است.

چین چهار میکروماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرد

چین روز جمعه چهار میکرو ماهواره را بر روی نسخه جدیدی از موشک حامل Long March-11 به فضا پرتاب کرد. پرتاب موفقیت‌آمیز این موشک، نشانگر دستاورد بزرگی برای چین در زمینه فناوری کلیدی برای موشک‌های سوخت جامد است.

ناسا به دنبال استفاده از ایده‌های دانشجویی برای فرودآوردن کاوشگر بر روی مریخ

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، به دنبال استفاده از ایده‌های نوآورانه دانشجویان با هدف ارائه فناوری‌های نوینی است که بتوانند به فرودآوردن ایمن و سریع فضاپیماهای سرنشین‌دار سنگین بر روی سطح مریخ کمک کنند.

مسابقه و همایش پرنده‌های بدون سرنشین، 1394

به منظور گسترش علوم وابسته به طراحي و ساخت وسايل پرنده های بدون سرنشین، قرارگاه پدافند هوایی مرکزی خاتم الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران يک دوره مسابقه طراحي و ساخت گلایدر های دست پرتاب و هواپیماهای مدل و پرنده های بدون سر نشین (پهپاد) و عمود پروازها را برگزار مي‌کند.

نخستین رصدخانه فضایی هند با هدف مطالعه اجرام کیهانی به فضا پرتاب می‌شود

آژانس فضایی هند به دنبال پرتاب نخستین رصدخانه فضایی این کشور با هدف مطالعه اجرام کیهانی است. این رصدخانه فضایی Astrosat نام دارد و در 28 سپتامبر (ششم مهرماه) بر روی موشک PSLV-C30 به فضا اوج می‌گیرد.

انتقال صخره‌های مریخی به زمین با اژدهای سرخ ناسا

ناسا قصد دارد به منظور بررسی آثار حیات باستانی کشف شده در مریخ طی یک پروژه، نمونه سنگ‌هایی که مریخ‌نورد 2020 جمع‌آوری کرده را اوایل سال 2022 به زمین منتقل کند.

نخستین سالگرد مدارگردی «ماون» حول مریخ

کاوشگر ماون در 18 نوامبر سال 2013 به فضا پرتاب شد و پس از یک سفر 10 ماهه و طی مسافتی بالغ بر 643 میلیون و 700 هزار کیلومتر، در تاریخ 21 سپتامبر 2014 (30 شهریور 1393) به مدار مریخ رسید.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI