همکاری بمباردیر و CAE از دبی تا مکزیکوسیتی!

CAE و بمباردیر در مقر پیمان تجارت هوایی اروپا اعلام کردند قصد دارند روابط خود را گسترش دهند. بمباردیر، CAE را برای امتیاز آموزش هواپیمای Challenger 605 در دبی برگزیده است.
به گزارش هیتنا و به نقل از asd نیوز این شرکت ظرفیت‌های آموزش خلبان هواپیمای Challenger 605 و تعمیر و نگهداری آن را نیز در دبی افزایش داده است. امارات متحده عربی همچنین آموزش مربوط به هواپیمای Learjet 45  را در بهار 2012 در تولوکا در نزدیکی مکزیکوسیتی آغاز خواهد کرد. پیش از آغاز امسال نیز آموزش هواپیماهای جت Challenger 300 و  Challenger 604در مرکز آموزش‌های CAE در آمستردام هلند انجام شد.

*

آشنایی با موتور جت و میکروجت

ترجمه و تالیف: علیرضا علی‌حسینی
شمار صفحات: 192
ناشر: سبزان (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری

دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور


شركت مادر تخصصي فرودگاه‌هاي كشور از زيرمجموعه‌هاي وزارت راه و ترابري بر آن است كه دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور را طي روزهاي 21 تا 23 خرداد ماه 1390 برگزار نمايد.
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی نمایشگاه (www.iicic.com/aaio) مراجعه نمایید.

نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازه‌­های هوایی و صنعتی پیر و فرسوده

نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازه‌­های هوایی و صنعتی پیر و فرسوده به همت دانشگاه صنعتی شریف در تیر ماه ۱۳۹۰ برگزار می‌شود.

نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران

پس از تلاش چند ماهه‌ی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کن‌ست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰ با حضور علاقمندان به حوزه‌های مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.

نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران


پس از تلاش چند ماهه‌ی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کن‌ست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰با حضور علاقمندان به حوزه‌های مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی مسابقات (www.ari.ac.ir/icc) مراجعه نمایید.

اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران

اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران، اتحادیه‌ای است صنفی، تخصصی، غیرسیاسی، غیردولتی و غیرانتفاعی که در سال 1386 با کمک دفتر همکاری‌های ریاست جمهوری با حضور 27 شرکت بنیان نهاده شده و آغاز به کار نمود.

مرکز پژوهشی سامانه‌های پرتاب فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

نظر به اهمیت دستیابی به دانش مدرن طراحی سامانه­‌های هوافضایی در کشور، به ویژه در حوزه‌ی طراحی سیستم‌ها، هسته‌ی اولیه‌ی این مرکز تحت عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی بهینه‌سازی طراحی چندموضوعی (MDO) در مهر ماه سال 1382 فعالیت خود را در انشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آغاز نمود.

دکتر سیدمجتبی موسوی نائینیان

درجه‌ی علمی: دانشیار
دانشگاه: صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
زمینه‌های پژوهشی: سیستم‌های برودتی و سرمای عمیق؛ تبدیل انرژی؛ مبدل‌های حرارتی؛ ترمودینامیک

دکتر سعید ایرانی

درجه‌ی علمی: استادیار
دانشگاه: صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
زمینه‌های پژوهشی: سازه‌های هوایی و فضایی؛ دینامیک سازه‌ها؛ مکانیک شکست؛ مدیریت نگهداری و تعمیرات

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری