چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران

 

چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران از مورخ 5 تا 8 آذر ماه 1392 در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار خواهد شد. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای www.tehranairshow.ir  مراجعه نمایید.

 

نرم افزار کتیا (CATIA)

هنگامی که وارد محیط کاری نرم‌افزار  CATIA می‌شوید، با فهرستی از برنامه‌های متفاوت روبرو می‌شوید که آموختن هرکدام از آن‌ها لازمه‌ی یادگیری تخصص خاصی می‌باشد. پس باید تا کنون متوجه شده باشید که آموختن نرم‌افزار CATIA به طور کامل امکان‌پذیر نمی‌باشد و افراد گوناگون هر کدام در زمینه‌ی کاری و تخصصی خود می‌توانند بخشی از نرم‌افزار را فرا بگیرند.

«کنجکاوی» پرتره خود را از مريخ مخابره کرد/ دانشمند ناسا: مریخ، شبیه خانۀ ما «زمین» است

مسئولان هدایت کاوشگر سازمان ملی هوافضای آمریکا، ناسا با نام «کیوریاسیتی» یا «کنجکاوی» از موفقیت عملیات فرود آن ابراز خشنودی کردند. این سازمان پس از دریافت نخستین تصاویر از مریخ‌نورد «کنجکاوی» می‌گوید این سیاره همانندی بسیاری به زمین دارد. یکی از موضوع‌هایی که کارشناسان مأموریت دو و نیم‌ میلیارد دلاری کاوشگر ناسا را مشغول کرده، تعیین مسیر بعدی حرکت آن بر سطح مریخ است. بعضی از دانشمندان ناسا می گویند که ممکن است در گذشته مریخ برای موجودات ذره بینی قابل زیست بوده باشد. منبع: انتخاب

نخستین دوره مسابقات سراسری پهپاد دانشجویی در شمال‌غرب

به منظور گسترش علوم وابسته به طراحي و ساخت وسايل پرنده، دانشگاه صنعتي مالک اشتر يک دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين را برگزار مي‌کند. این مسابقات در 15 بهمن 1391 دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار می‌شود.

دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران

 

دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران در ۱۳۹۱ است به میزبانی دانشکده‌ی مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) برگزار می‌شود. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی کنفرانس به نشانی http://aero2013.ias.ir  مراجعه نمایید. آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات دوصفحه‌ای ۳۰ مهرماه ۱۳۹۱ می‌باشد.

نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین

 

مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار می‌کند. آخرین مهلت ارسال ایده‌ها 10 مرداد 1391 است. برای آگاهی بیشتر به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی http://irasri.ir مراجعه کنید.

نخستین پرواز سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی چین تا یک ماه آینده

 

رسانه‌های دولتی و سازمان پرواز فضایی سرنشین‌دار چین از برنامه پرتاب فضاپیما در نخستین مأموریت سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی این کشور در نیمه ماه ژوئن خبر داده‌اند.
یک موشک لانگ‌مارچ 2F به انتقال سه فضانورد بر روی یک کپسول شنژو 9 برای نخستین الحاق فضایی سرنشین‌دار چین در ایستگاه فضایی کوچک تیانگونگ-1 خواهد پرداخت.
منبع: هیتنا

چشم فانتوم پرواز کرد

سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیک‌تر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهش‌های پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابه‌های فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفره‌های زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا

برتری مولفه‌های انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟

هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیات‌های تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشین‌دار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آن‌ها باشند؟

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
هفته جهانی فضا 2024 با شعار «فضا و تغییرات اقلیمی» (+پوستر)