تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
گروه خودروسازی جیلی به دنبال ساخت خودرو پرنده
شرکت خودروسازی «جیلی» چین با خرید شرکت ترافوجیا/ترافوگیا (Terrafugia) که در زمینه ساخت خودروهای پرنده کار میکند میخواهد با کمک فارغالتحصیلان MIT در بخش ساخت خودروهای پرنده هم وارد شود.
موسسه MIT؛ برنده رقابت «طراحی شهر مریخی 2017»
طرحهای زیادی برای مستعمره شدن مریخ ارائه شده است، اما طرح منحصر به فرد گروهی از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) بر اساس ساختار درخت، برنده رقابتهای طراحی شهر مریخی 2017 شده است.
ارائه نرمافزار ساخت ربات پرنده توسط دانشگاه ام.آی.تی
پژوهشگران آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم رایانه دانشگاه ام.آی.تی نرمافزاری ارائه کردهاند که همه میتوانند به کمک آن پهپاد یا ربات پرنده بسازند. کاربران میتوانند در محیط مجازی برنامه پهپادهای خودشان را تست کنند و نحوه پرواز و نقاط ضعف پهپادشان را بررسی کنند.
احتمال پرواز 80 فروند میتسوبیشی در آسمان ایران
احتمال دارد ایران بخشی از نیاز خود به هواپیماهای نو را از طریق ژاپن برطرف کند. آنطور که منابع خبری ژاپن روز گذشته اعلام کرده اند، شرکت میتسوبیشی در حال مذاکره با ایران برای فروش 80 فروند هواپیمای 70نفره منطقه ای است.
پژوهشهای ناسا بر روی رباتهای انساننما برای ماموریتهای فضایی آینده
سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا برای انجام تحقیقات پیشرفته و توسعه فضانوردان رباتیک، دو ربات والکری R5 را به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه نورثوسترن فرستاده است که میتوانند طلایهداران ماموریتهای سرنشیندار و دستیار انسانها در سفر به مریخ باشند.
دانشمندان در اندیشه چاپ سه بعدی در اعماق فضا
نوامبر سال گذشته شرکتی موسوم به «ساخت فضا» (Made in Space) که در کالیفرنیای آمریکا فعالیت دارد با رونمایی و راه اندازی دستگاه چاپ سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی در صدر اخبار علمی جهان قرار گرفت.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
فناوری چاپگرهای سهبعدی
ساخت افزایشی و چاپ سهبعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونههای اولیه از محصولات پزشکی، دندانپزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار میرود. چاپگرهای سهبعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباببازی، مبلمان، هنر و مد داشتهاند.