موشک فالکون سال آینده پرتاب می شود

پرتاب موشک فالکون اسپیس ایکس در حالی در بهار سال ۲۰۱۶ میلادی انجام می شود که تاکنون چندین پروژه انتقال تجهیزات و مواد غذایی به فضا با شکست های متوالی مواجه شده بودند.

نوعی میله فولادی، عامل انفجار موشک فضایی فالکون 9 اسپیس‌ایکس در راه فضا

 

پژوهش‌های اولیه نشان داده که نقص فنی در نوعی میله فولادی به طول 60.96 و عرض 2.54 سانتی‌متر، عامل انفجار موشک فالکون 9 متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس در اوایل تیرماه بود.

موشک آریان پنج به فضا پرتاب شد (+فیلم)

شرکت اروپایی آریان اسپیس، گروه بهره برداری از سیستمهای پرتاب موشک با موفقیت دو ماهواره را به فضا پرتاب کرد.
موشک آریان ۵ از پایگاه فضایی اروپا واقع در گویان فرانسه به فضا پرتاب شد.
این شرکت در سال جاری چهار پرتاب به فضا انجام داده است و پرتاب آریان ۵ را می توان ۶۵ امین موفقیت متوالی این شرکت از سال ۲۰۰۳ تاکنون دانست.

حیات در مریخ؛ جستجویی تازه

فرود روی مریخ و جستجوی حیات بر روی سطح آن یک چالش بزرگ علمی و فنی است. «مائوریتزیو کاپوانو» و«ریچارد بِسودو» برای بزرگترین پروازِ مأموریتی جهان به سوی سیّاره سرخ روزشماری می کنند.
آنها بخشی از گروه عظیمِ پشتیبانی از اگزومارس (ExoMars) هستند که یک برنامه مشترک فضایی از سوی آژانس های فضایی اروپا و روسیه برای جستجوی حیات در مریخ است.

اسپیس‌ایکس شکست را با موفقیت آزمایش کرد + تصویر

شرکت اسپیس‌اکس (SpaceX)، براساس برنامه از پیش اعلام‌شده خود، صبح پنجشنبه به وقت فلوریدای آمریکا، کپسول اسپیس‌دراگون را برای تست وضعیت پرتاب ناموفق، با موفقیت مورد آزمایش قرارداد. در این آزمایش قرار بود وضعی را که در آن خدمه ناگزیر به جدا شدن سریع از 8 موتور فضاپیما می‌شوند، شبیه‌سازی کند.

ناکامی اسپیس‌ایکس در فرود نرم فالکون بر روی کشتی رباتیک

آخرین تلاش شرکت اسپیس‌ایکس برای بازیابی موشک فالکون 9 و فرود آوردن عمودی آن بر روی یک کشتی رباتیک، بار دیگر و پس از پرتاب موفق کپسول باری دراگون بسمت ایستگاه فضایی، با شکست مواجه شد.
کپسول باری دراگون توسط فالکون 9 به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) بدرقه شد، اما خود موشک در فرود بر روی کشتی رباتیک بار دیگر ناکام ماند. قطعات موشک پس از برخورد با کشتی رباتیک، در درون اقیانوس آتلانتیک سقوط کردند و دیگر برای انجام پرواز قابل‌بازیابی نیستند.

گشتی در ماجراهای فضایی 2014

 

در سال گذشته میلادی دستاوردهای مهمی در سفرهای فضایی انجام شد که نخستین‌ پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون و انفجار موشک آنتارس بخشی از مهمترین دستاوردها به شمار می‌رود.

 

بازگشت اژدها به زمین

کپسول فضایی بدون سرنشین «دراگون» که حامل یک تن و 450 کیلوگرم بار است روز گذشته (شنبه) از ایستگاه فضایی بین المللی جدا شد و طبق برنامه بر زمین نشست.
«دراگون» که متعلق به شرکت آمریکایی «اسپیس ایکس» است، حامل یک تن و 450 کیلوگرم بار از جمله تجهیزات آزمایش های علمی انجام شده در ایستگاه بین المللی فضایی بود.

رونمایی نخستین قطعه فضاپیمای دریم چیسر

ناسا با توجه به بازنشسته شدن برنامه شاتل فضایی در سال 2011 و وابستگی به کپسول فضایی سایوز روسیه برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)، بودجه ویژه‌ای را برای توسعه تاکسی‌های فضایی توسط شرکت‌های خصوصی در نظر گرفته است. کپسول سرنشین‌دار دراگون شرکت اسپیس‌ایکس، کپسول CST-100 شرکت بوئینگ، به همراه فضاپیمای دریم چیسر شرکت سیرا نوادا از جمله طرح‌هایی هستند که می‌توانند بخشی از نیاز ناسا برای انتقال فضانوردان را تأمین می‌کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi