خواندنیهایی درباره هواپیمای غولپیکر ناسا (+تصاویر)
ین هواپیمای منحصربفرد که Super Guppy نام دارد، آخرین بازمانده از تنها ۵ هواپیمایی است که اکنون ناسا برای انجام عملیاتهای ویژه خود از آن استفاده می کند.
برگزاری نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور صاحبنظران نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» را برگزار میکند. این نشست در روز سه شنبه، 28 اردیبهشت ماه در سالن همایشهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
اداره پست هوشمند با پهپادهای نامهرسان
شرکت پستی «دی اچ ال» از نوع جدیدی پهپاد نامه رسان با نام Parcelcopter در ناوگان خدمات پستی خود استفاده می کند. در حال حاضر از این سیستم هوشمند نامه رسان در مناطق کوهستانی استفاده می شود و قرار است با ارتقا آن در مناطق شهری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
بوئینگ از رقابت فضایی با اسپیسایکس جا ماند
شرکت بوئینگ و شرکت اسپیسایکس، دو امید برتر ناسا برای دستیابی به یک فضاپیمای مخصوص حمل انسان به فضا تا سال 2017 بودند اما براساس آخرین اعلام، فضاپیمای «استارلاینر» بوئینگ که یکی از این دو امید بود، تا سال 2018 قادر به حمل هیچ فضانوردی نخواهد بود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور خبر داد؛ مشارکت بیشتر دانشگاهها در حوزه فضایی
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تحولات حوزه فضایی در دوره اخیر گفت: در بخش زیرساخت فناوری های فضایی برای حضور شرکتهای خصوصی و دانش بنیان تحولات عظیمی رخ داده است، که امیدوارم این تحولات تسریع شود.
پرتاب ماهواره دوستی در سال جاری
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه ماهواره زهره از دستور کار خارج نشده است، از پرتاب ماهواره دوستی در سال جاری خبر داد.
پرواز گلایدر فضایی ایرباس
شرکت ایرباس، گلایدر فضایی خود را با نام Perlan 2 به پرواز در آورد. از نکات قابل توجه در مورد این محصول جدید ایرباس، توانمندی پرواز در دمای منفی ۵۷ درجه سانتیگراد است، یعنی شبیه به دمایی که در سیاره مریخ وجود دارد.
آزمایش موفقیتآمیز هواپیمای شخصی الکتریکی دانشگاه مونیخ آلمان
مبتکران دانشگاه مونیخ آلمان با پشتیبانی و سرمایهگذاری سازمان فضایی اروپا موفق شدند نخستین پرواز یک هواپیمای نمونه عمود پرواز را، که برای استفاده شخصی طراحی شده است، با پیروزی پشت سر بگذارند.
برگزرای رزمایش مشترک "امنیت هوافضایی 2016" توسط روسیه و چین
براساس برنامه اعلام شده، روسیه و چین رزمایش مشترک کامپیوتری فرماندهی - ستادی «امنیت هوا - فضایی- 2016» را برگزار می کنند.
کاوشگری در مریخ با الهام از توتیای دریایی
گروهی از مهندسان و زیستشناسان دریایی به سرپرستی پروفسور جوانا مکیتریک، مهندس مکانیک از دانشگاه سن دیهگو کالیفرنیا با الهام از توتیای دریایی یک دستگاه کاوشگر برای اکتشاف در مریخ طراحی کردند.