دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور
شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور از زيرمجموعههاي وزارت راه و ترابري بر آن است كه دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور را طي روزهاي 21 تا 23 خرداد ماه 1390 برگزار نمايد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی نمایشگاه (www.iicic.com/aaio) مراجعه نمایید.
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده به همت دانشگاه صنعتی شریف در تیر ماه ۱۳۹۰ برگزار میشود.
نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
پس از تلاش چند ماههی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کنست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰ با حضور علاقمندان به حوزههای مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.
نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
پس از تلاش چند ماههی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کنست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰با حضور علاقمندان به حوزههای مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی مسابقات (www.ari.ac.ir/icc) مراجعه نمایید.
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر، دانشگاه امام حسین
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر وابسته به دانشگاه امام حسین دارای انواع تونلهای باد فروصوت، گذرصوت و فراصوت میباشد. این مرکز با بیش از پانزده سال تجربه در زمینهی مباحث آیرودینامیک تجربی و نظری، تستهای تونل باد و تجهیزات اندازهگیری، به بخشهای علمی و صنعتی کشور خدماتی ارائه میدهد.
اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران
اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران، اتحادیهای است صنفی، تخصصی، غیرسیاسی، غیردولتی و غیرانتفاعی که در سال 1386 با کمک دفتر همکاریهای ریاست جمهوری با حضور 27 شرکت بنیان نهاده شده و آغاز به کار نمود.
مرکز پژوهشی سامانههای پرتاب فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
نظر به اهمیت دستیابی به دانش مدرن طراحی سامانههای هوافضایی در کشور، به ویژه در حوزهی طراحی سیستمها، هستهی اولیهی این مرکز تحت عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی بهینهسازی طراحی چندموضوعی (MDO) در مهر ماه سال 1382 فعالیت خود را در انشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آغاز نمود.
آزمایشگاه تحقیقات فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
با توجه به روند رو به گسترش فعالیت های مرتبط با علوم و صنایع فضایی؛ لزوم پرداختن به تحقیقات زیربنایی در این گرایش خاص، بیش از پیش در کشور احساس می گردد. آزمایشگاه تحقیقات فضایی، در راستای جوابگویی به این نیاز روز کشور، در سال 1385 در دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تأسیس و راهاندازی شد.
دکتر سیدمجتبی موسوی نائینیان
درجهی علمی: دانشیار
دانشگاه: صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
زمینههای پژوهشی: سیستمهای برودتی و سرمای عمیق؛ تبدیل انرژی؛ مبدلهای حرارتی؛ ترمودینامیک