ارسال ربات شناور "سایمون" به ایستگاه فضایی بینالمللی/نخستین دستیار رباتیک مجهز به هوش مصنوعی (+تصاویر)
فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی قصد دارند تا از هوش مصنوعی به عنوان دستیار شخصی استفاده کنند. آنها قصد دارند تا از یک ربات به نام "سایمون" (CIMON) برای انجام این کار استفاده کنند.
پیشبینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری نانو در بخش هوافضا
پیشبینی شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بینیاز از سوخت، استفاده از فناوری نانو در سامانههای نبرد دریایی و توسعه نانوپوششها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.
ارائه طرح مفهومی فضاپیمای مسافری به مقصد ماه (+تصاویر)
در حال حاضر پژوهشگران موفق به ارائه یک طرح مفهومی از یک فضاپیمای جدید شدند که به ادعای آنها روزی میتواند گردشگران، لوازم و تجهیزات را در عرض دو روز به ماه ببرد. علاقمندان برای گذراندن اوقات فراغت خود در ماه باید 10 میلیون دلار (8 میلیون پوند) پرداخت کنند.
آیا میتوان سیارکها را از مسیرشان منحرف کرد؟/ پروژه «آیدا» طرح مشترک ناسا و اِسا، جسورانهتر از روزتا
آژانس فضایی اروپا و ناسا فضاپیمای کوچکی را به فضا میفرستند تا ببینند اگر سیارکی در مسیر حرکت خود به کره زمین برخورد کند، چه اتفاقی رخ میدهد. برنامه آژانس فضایی اروپا در این طرح مشترک، «ماموریت برخورد به سیارک» یا «اِیم» نام دارد. این آژانس قرار است در اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی فضاپیمای «ایم» را به مجموعه سیارکهایی که «دیدیموس» نام دارند، بفرستد.
پهپادها، بلای جان مسافران فرودگاهها
انجمن ایمنی حمل و نقل کانادا مشغول بررسی حادثهای است که در آن، پرواز تورنتو خطوط هوایی «پورتر» تلاش کرد با مانورهایی که انجام میدهد مانع از برخورد با پهپاد گزارش شده شود اما در نهایت، این برخورد باعث مجروح شدن دو نفر از خدمه آن شد.
سقوط هواپیمای ایرلندر 10، بزرگترین هواپیمای جهان
هواپیمای Airlander ۱۰ به طول ۹۲ متر که به عنوان بزرگترین هواپیمای جهان و یک کشتی هوایی محسوب میشود به هنگام فرود بر روی فرودگاه «کاردینگتون» انگلیس به نوعی سقوط کرد. این هواپیمای غول پیکر در زمان فرود با نوک هواپیما بر روی زمین نشست اما خوشبختانه به دلیل سرعت و ارتفاع کم آن به خدمه Airlander ۱۰ آسیبی وارد نشد.
رونمایی از هواپیمای غولپیکر ایرلندر 10، بزرگترین پرنده جهان (+تصاویر)
بزرگترین هواپیمای جهان در حالی در بریتانیا رونمایی شد که طی آن چندین مورد آزمایش مختلف زمینی بر روی آن صورت گرفت تا همه چیز برای نخستین پرواز آزمایشی آن مهیا شود. این کشتی هوایی که ۹۲ متر طول و ۴۳.۵ متر عرض دارد به گونهای طراحی شده که در برابر بادهای شدیدی به سرعت ۱۵۷ کیلومتر به خوبی مقاومت می کند.
هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» آمادهی ورود به مرحلهی تجاریسازی است
خلبان سولار ایمپالس ۲ میگوید: «ما شرکایی داریم که هم حمایت مالی از این پروژه را بر عهده داشتند و هم تکنولوژیهای آن را تامین کردند. این کار با تلاش ما به پایان رسید و اکنون آماده ورود به بازار است. سولار ایمپالس قادر به پرواز شبانه روزی بدون استفاده از سوخت است و این چیزیست که جهان ما به آن نیاز دارد.»
هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس 2 به سفر دور دنیای خود پایان داد
هواپیمای خورشیدی 'سولار ایمپالس 2' که بدون قطره ای سوخت، در مارس 2015 سفر به دور دنیا را از ابوظبی آغاز کرده بود، روز سه شنبه با فرود در پایتخت امارات عربی متحده به سفر خود پایان داد. این هواپیمای خورشیدی که انرژی خود را در این سفر 30 هزار کیلومتری از نور خورشید تامین می کرد، با این سفر به نخستین هواپیمایی تبدیل شد که بدون قطره ای سوخت، دور دنیا را پرواز کرد.
هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس، یک گام تا پایان ماموریت سفر به دور دنیا
قرار است این هواپیمای خورشیدی پس از عبور از آسمان هفت کشور، بین 48 تا 72 ساعت دیگر در شهر قاهره به زمین بنشیند. در صورتی که این پرواز نیز با موفقیت به انجام برسد، تنها یک پرواز دیگر تا پایان ماموریت سفر به دور دنیا توسط هواپیمای بدون سوخت، باقی می ماند.