خودرو پرنده «پاپ‌آپ نِکست»؛ محصول مشترک ایرباس و آئودی (+تصاویر)

شرکت ایرباس با همکاری آئودی خودروی خودران دو نفره‌ای طراحی کرده‌اند که برای رهایی ترافیک به خودرو پرنده تبدیل می‌شود.

استرالیایی‌ها موفق به ساخت نمونه اولیه خودرو پرنده الکتریکی شدند (+تصاویر)

این خودروی پرنده در واقع یک هواپیمای تیزرو است که قادر به حمل انسان نیز هست. این خودرو پرنده می‌تواند یک نفر را حمل کند و سرعت آن به ۲۵۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. موتور این هواپیما برقی و قدرت آن ۵۰ مگاوات است.

همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولز-رویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020

روزنامه «تایمز» در گزارشی از همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولز-رویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020 خبر داد. بر اساس توافق صورت گرفته رولزرویس قرار است ژنراتور و پروانه موتور، شرکت آلمانی زیمنس موتورهای جدید و ایرباس نیز مخزن باتری را تولید کنند.

پرواز موفقیت آمیز هواپیمای الکتریکی چین

چین در این هفته، نخستین هواپیمای الکتریکی دونفره خود را مورد آزمایش قرار داد که کارشناسان آن را گامی بزرگ در توسعه صنعت حمل‌ونقل هوایی داخلی چین می‌دانند. پرواز آزمایشی این هواپیما به مدت دو ساعت به طول انجامید.

برنامه بویینگ برای تولید هواپیماهای هیبریدی با همکاری جت‌بلو

دو شرکت بزرگ بویینگ و جت‌بلو تصمیم گرفته‌اند تا با تاسیس شرکتی جدید به نام «زونوم‌ ایرو» (Zunum Aero) به صورت اختصاصی بر روی هواپیماهای برقی و هیبریدی کار کنند.

خرید خودرو پرنده مسافربر توسط دوبی

مقامات شهر دوبی در امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که خودرو پرنده چهارملخه خودکاری که روی برج‌العرب پرواز می‌کرد، امتحان خود را پس داده است و به زودی به ناوگان حمل و نقل شهری می‌پیوندند.

پرنده‌های انسان‌بر در آسمان

هلی‌کوپترهای دارای سرنشین که برای پروازهای شخصی طراحی و ساخته می‌شوند، قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد سیستم حمل و نقل شوند. از تولیدات صنعتی می‌توان به پرنده eHang ساخت کشور چین و طرح‌های نامشخصی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95

«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار می‌گردد.

هواپیمای الکتریکی ایرباس می تواند آینده هوانوردی را شکل دهد

وسایل حمل و نقل الکتریکی زمینی مشکلی در زمینه دامنه حرکت ندارند زیرا هنگامی که شارژ باتری آنها به اتمام می رسد همانند یک هواپیما از آسمان سقوط نخواهند کرد. با این وجود، تیم ایرباس راه حلی برای این مساله ارائه کرده که شامل پرواز هیبرید الکتریک می شود و این چیزی است که در هواپیمای E-Fan 1.2 شاهد استفاده از آن هستیم.

تولید موتور تامین‌کننده برق زمینی هواپیما در ایران

موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری