پرنده‌های انسان‌بر در آسمان

هلی‌کوپترهای دارای سرنشین که برای پروازهای شخصی طراحی و ساخته می‌شوند، قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد سیستم حمل و نقل شوند. از تولیدات صنعتی می‌توان به پرنده eHang ساخت کشور چین و طرح‌های نامشخصی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95

«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار می‌گردد.

هواپیمای الکتریکی ایرباس می تواند آینده هوانوردی را شکل دهد

وسایل حمل و نقل الکتریکی زمینی مشکلی در زمینه دامنه حرکت ندارند زیرا هنگامی که شارژ باتری آنها به اتمام می رسد همانند یک هواپیما از آسمان سقوط نخواهند کرد. با این وجود، تیم ایرباس راه حلی برای این مساله ارائه کرده که شامل پرواز هیبرید الکتریک می شود و این چیزی است که در هواپیمای E-Fan 1.2 شاهد استفاده از آن هستیم.

تولید موتور تامین‌کننده برق زمینی هواپیما در ایران

موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

رونمایی از سیستم حمل و نقل تمام برقی در آسمان اروپا

هواپیمای جدیدی طراحی شده که در آینده برای توسعه نقل و انتقالات در مناطق شلوغ اروپا به کار گرفته خواهد شد. این هواپیمای جدید که HY۴ نام دارد توسط پژوهشگران مرکز هوافضای آلمان طراحی شده و به نظر می رسد به زودی نیز ساخت آن آغاز شود.

بهره‌برداری از نخستین ماهواره تمام برقی جهان

شرکت بوئینگ اعلام کرده نخستین ماهواره مجهز به نیروی محرکه تمام الکتریکی جهان کاملا به مرحله عملیاتی رسیده است. این ماهواره که ماه مارس به فضا پرتاب شد، ABS-3A 702SP نام دارد و به شرکت مخابراتی سفارش‌دهنده آن یعنی شرکت ABS واقع در برمودا به طور رسمی تحویل داده شده است. این ماهواره، خدمات ارتباطاتی را به آمریکا، اروپا، خاورمیانه و آفریقا ارائه خواهد داد.

نخستین هواپیمای خورشیدی-برقی که عرض آلپ را پیمود

شرکت آلمانی PC-Aero اعلام کرده هواپیمای Elektra One Solar آن نخستین هواپیمای الکتریکی-خورشیدی است که عرض آلپ را به صورت رفت و برگشت پیموده است.
بر پایه‌ی ادعای شرکت آلمانی، این هواپیمای تک‌سرنشینه فوق‌سبک، روز 25 ژوئن (چهارم تیر) از شهر اونتروسن این کشور برخاست، مرتفع‌ترین کوه اتریش یعنی Grossglockner را پیمود و در شهر لیینتس اتریش فرود آمد. این پرواز دو ساعت و نیم به طول انجامید.

ماهنامه اویونیک+دریافت نسخه الکترونیکی

دوره‌ی انتشار: ماهنامه
موضوع: برق و الکترونیک هوانوردی
صاحب امتياز: پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان

پژوهشکده اویونیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیرساخت‌های موجود و در اختیار داشتن نیروی متخصص مربوطه، اقدام به تأسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi