برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی هوافضا
واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعهی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعهی دانش روز هوافضا در جامعهی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی به کمک اساتید برجستهی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.
نخستین همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر
دانشكده مهندسي هوافضاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با حمايت سازمان صنايع هوافضا در راستاي رشد و ارتقاي فعاليتهاي هوافضايي كشور به ويژه در پرتاب ماهواره، اولين همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر را در آبان ماه ۱۳۹۰برگزار مي نمايد.
مرکز پژوهشی سامانههای پرتاب فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
نظر به اهمیت دستیابی به دانش مدرن طراحی سامانههای هوافضایی در کشور، به ویژه در حوزهی طراحی سیستمها، هستهی اولیهی این مرکز تحت عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی بهینهسازی طراحی چندموضوعی (MDO) در مهر ماه سال 1382 فعالیت خود را در انشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آغاز نمود.
شرکت تدبيرگران سامانههاي انرژي
در بخش هوافضای شرکت تدبيرگران سامانه هاي انرژي پروژه هاي مرتبط با تحليل، طراحي و ساخت پرنده ها و سامانه هاي هوايي يا فضايي يا اجزاي اين سامانه ها تعريف و به انجام مي رسند.
فرمهای مورد نیاز برای ثبت اختراع و روش ثبت اختراع در ایران
برای ثبت اختراع خود، ابتدا با پایگاه اینترنتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رفته و از بخش اظهارنامههای مالکیت صنعتی، فرم های مربوطه را دریافت کنید. با مطالعه کامل فرم های فوق اگر پرسشی داشتید به اداره کل مالکیت صنعتی مراجعه کنید.
پژوهشگاه هوافضا
این پژوهشگاه در سال ۱۳۷۹، با نام پژوهشکده هوافضا از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف انجام تحقیقات هوافضایی پایهگذاری شد که در سال ۱۳۸۳ به پژوهشگاه هوافضا تبدیل شد...
دانشکدهي مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
دانشکدهی مهندسی هوافضای شریف، پذیرش دانشجو را از سال 1366 در قالب گروه مهندسی هوافضا، به عنوان زیرمجموعهای از دانشکدهی مهندسی مکانیک، آغاز کرد. در سال 1378، گروه مهندسی هوافضا از دانشکدهی مهندسی مکانیک جدا شده و فعالیت خود را به عنوان یک دانشکدهی مستقل ادامه داد.