تحویل غذا توسط پهپاد در ژاپن با کمک شرکت جِیدی
انتظار میرود حجم کل بازار پهپادها در چین تا سال ۲۰۲۵ به ۷۵ میلیارد یوان (۱۱ میلیارد دلار) برسد.
ارسال بسته با پهپاد به کمک اپلیکیشن وینگ
شرکت «والگرینز» با شرکت «خدمات تحویل پهپادی وینگ آلفابت» همکاری کرده است تا به کاربران تنها چند دقیقه پس از سفارششان غذا و دارو برسانند.
امارات نخستین فضانورد خود را پاییز 2019 به فضا میفرستد
نخستین فضانورد امارات متحده عربی در ماه سپتامبر به ایستگاه فضایی بینالمللی فرستاده میشود. در همین راستا یک خلبان ارتش و یک مهندس آموزش دیدهاند که در نهایت یک نفر از آنها به فضا میرود.
سفره غذایی ویژه فضانورد امارات در ایستگاه فضایی بینالمللی
فضانورد اماراتی در زمان پرواز به ایستگاه فضایی بینالمللی از رژیم غذایی استاندارد فضانوردان روسیه استفاده خواهد کرد، اما به سفارش ویژه او خوراک اضافی از غذای عربی نیز تهیه خواهد شد.
کشاورزی در فضا برای سفرهای طولانی فضایی
مهندسان فضایی آلمانی سرگرم ساختن ماهواره ای هستند که روی آن در فضا، گوجه فرنگی به عمل بیاورند. دلیل انتخاب گوجه فرنگی این بوده که براحتی در دوربین دیده می شود. مرکز هوافضای آلمان فضاپیمای موسوم به “یو- کراپیس” را تابستان آینده به فضا پرتاب می کند. این فضاپیما در حالی که بذرها در آن جوانه می زنند به دور زمین خواهد گشت.
موشک فالکون سال آینده پرتاب می شود
پرتاب موشک فالکون اسپیس ایکس در حالی در بهار سال ۲۰۱۶ میلادی انجام می شود که تاکنون چندین پروژه انتقال تجهیزات و مواد غذایی به فضا با شکست های متوالی مواجه شده بودند.
تاثیر ماموریت فضایی بر زندگی مردم زمین چیست؟
به گزارش یورونیوز، در سازمان فضایی اروپا (ESA) بخشی با نام «دفتر برنامه انتقال فناوری» وجود دارد که ساده کردن استفاده از فناوری فضایی را به عنوان هدف خود برگزیده است.
فناوری مورد استفاده در سفینه روزتای سازمان فضایی اروپا، برای استفاده در بخش های گسترده ای از زندگی روزمره انسان بازتعریف شده اند. از تشخیص بیماری و یافتن حشرات ریز گرفته تا ساخت نسل تازه زیردریایی ها.
فضاپیماهایی که پرینت گرفته میشوند
چاپگر سه بعدی، دستگاهی جذاب برای تولید اشیای سه بعدی از مدلهای سه بعدی و یا دادههای الکترونیکی است. این روبات صنعتی از طریق فرآیندهای افزایشی و لایه به لایه، تحت کنترل کامپیوتر کار میکند.