ناسا پروژه‌های باستان‌شناسی منظومه خورشیدی را معرفی کرد/پرتاب فضاپیماهای لوسی و سایک در سال 2021 و 2023 به فضا

فضاپیمای رباتیک «Lucy» قرار است در سال 2021 میلادی به فضا اعزام شود تا روی سیارک‌های «تروژان» مشتری تحقیق کند. پروژه دیگر فضاپیمای Psyche نام دارد. این فضاپیما در سال 2023 به فضا می‌رود تا به یک جرم آسمانی به نام Psyche16 در کمربند کیپر برسد.

پیاده‌روی فضایی موفق فضانوردان ناسا

به گفته دانشمندان ناسا این دو فضانورد در طول این پیاده‌روی که شش ساعت و 32 دقیقه به طول انجامید توانستند سه صفحه آداپتور جدید را نصب و اتصالات الکتریکی سه باتری لیتیوم- یونی از سه باتری جدید ایستگاه فضایی  بین‌المللی را برقرار کنند.

گزیده‌ای از مأموریت‌های فضایی در سال 2017

شرکت بوئینگ قصد دارد در برابر رقیب خود یعنی اسپیس‌ایکس قد علم کند. این شرکت سازنده هواپیما، این روزها روی فضاپیمای CST-۱۰۰ خود کار می‌کند تا اولین شرکت هواپیمایی خصوصی‌ای باشد که فضاپیمای خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد.

آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان است

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایه‌گذاری‌های کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش خصوصی است.

امروز؛ امضای قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای ATR میان ایران و فرانسه

اصغر فخریه کاشان معاون وزیر راه و ترابری ایران روز شنبه اعلام کرد ایران و این سازنده هواپیما در طول هفته جاری قرارداد نهایی برای خرید 20 فروند هواپیمای کوتاه برد را امضا می کنند. وی گفت: قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای کوتاه برد با ارزشی بالغ بر 400 میلیون دلار ( 380 میلیون یورو) می باشد.

امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشگاه هوافضا و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دو‌جانبه همکاری‌های علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ 01/6/95 به امضا آقایان دکتر فتح اله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و دکتر سیدمهدی طبایی، رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی، رسید.

پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی

دکتر صدر با اشاره به سیاست‌های سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.

راه‌اندازی بخش پایش ماهواره‌ای پدیده‌های مختلف طبیعی در سازمان فضایی ایران

بخش پایش ماهواره‌ای پدیده‌های مختلف طبیعی در زیرپرتال سنجش از دور تارنمای سازمان فضایی ایران راه اندازی شده است. علاقمندان می‌توانند با مراجعه به آدرس www.rs.isa.ir از این خدمات استفاده نمایند.

گزیده‌ای از فعالیت‌های فضایی در سال ۲۰۱۶

سال ۲۰۱۶ آسمان، عرصه ماموریت‌های فضایی مشترک برای دستیابی به اسرار کرات دیگر بود. فضاپیماهایی با همکاری اروپا و روسیه به سوی مریخ و با همکاری آمریکایی ها به سوی مشتری پرتاب شدند. پیروزی‌ها با شکست هم همراه بود.

سفر مجازی به مریخ، هدیه تسلا به مناسبت کریسمس

هدیه دوم برای صاحبان خودروهای مدل S و X که از به‌روز رسانی‌ها استفاده کرده‌اند، امکان تبدیل خودروی آنها به یک فضاپیمای مریخی است. اسپیس‌ایکس، شرکت خواهرخوانده تسلا، در حال طراحی برای ارسال انسان‌ها به سیاره سرخ است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
هفته جهانی فضا 2024 با شعار «فضا و تغییرات اقلیمی» (+پوستر)
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
هفته جهانی فضا 2024 با شعار «فضا و تغییرات اقلیمی» (+پوستر)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi