منتظر بزرگترین هواپیمای جهان باشید
پل آلن از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت که نشریه فوربس وی را به عنوان چهلمین فرد ثروتمند دنیا معرفی می کند، حالا و در صدر شرکتی به نام Vulcan Aerospace باز هم به فکر کسب ثروت از راه علم و فناوری است. او ایده استفاده از هواپیما برای پرتاب راکت و ماهواره به فضا را به واقعیت تبدیل می کند.
اگزومارس؛ نحوه ضدعفونی کردن ابزاری که به سیاره سرخ فرستاده می شود
مأموریت فضایی اگزومارس برای یافتن نشانه های حیات است و ابزاری که با اگزومارس به فضا می روند باید قبل از پرتاب به فضا استرلیزه شوند تا حیات روی سطح سیاره را آلوده نکنند. می دانیم که روی سطح زمین باکتری های فوق العاده مقاومی وجود دارند که می توانند شرایط سخت محیطی را تحمل کنند و در سفر فضایی روی عرشه فضا پیما زنده بمانند.
هلیتاکسی، تاکسی پرندهی خودران شرکت ایروینچی (+تصاویر)
یک شرکت کانادایی برای حل معضل ترافیک و حمل و نقل مسافران، بالگردی با قابلیت هدایت خودکار طراحی کرده است که به زودی نخستین پرواز آزمایشی آن انجام می شود.
کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395
کنفرانس بینالمللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سختافزار، الگوریتمها و روشها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشهبرداری) میباشد.
مرکز ملی فضایی ایران
ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی، دریایی، و همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیتهای مربوط به توسعه فناوریهای ریلی و جادهای، در قالب ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.
ورود ایران به طراحی و ساخت ماهواره های کمتر از 15 کیلوگرم
رییس مرکز ملی فضایی ایران گفت: با توجه به اینکه ساخت ماهواره های 15 کیلوگرمی مورد توجه دنیا قرارگرفته، ایران نیز به این فناوری ورود کرده است. پرتاب ماهواره های سبکتر به فضا سادهتر و سریعتر است و دهها ماهواره کوچک به صورت شبکه ای مورد استفاده قرار می گیرند و کار ماهواره های بزرگ را انجام می دهند.
برای نخستین بار: چاپ سهبعدی قلب در گرانش صفر
تیمی از دانشمندان سه شرکت که توسط ناسا و شرکت Techshot رهبری میشوند، توانستهاند نخستین ساختارهای قلب و عروق را در محیط گرانش صفر (Zero G) با استفاده از سلولهای بنیادی بالغ انسان چاپ سهبعدی کنند.
آب مریخ نمونهبرداری میشود
دانشمندان در حال حاضر سرنخهایی از وجود آب مایع در سیاره مریخ شناسایی کردهاند اما اکنون میخواهند نگاه دقیقتری به آن بیندازند.. ناسا اعلام کرده که کاوشگر کنجکاوی قرار است خطوط شیبدار تکرارشونده در اطراف دهانه گیل را به امید پیدا کردن آب بررسی کند.
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، مهر 95
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، در تاریخ 16 مهر 1395 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میگردد.
پرتاب موفقیتآمیز پیشرفتهترین راکت فضایی حامل چین به فضا
کارشناسان فضایی چین روز شنبه پیشرفتهترین و اولین راکت مدل «لانگ مارچ 7» را که گفته می شود فصل نوینی در ماموریتهای فضایی این کشور گشوده است، با موفقیت به فضا پرتاب کردند. راکت لانگ مارچ از نسل جدید راکت های حامل به حساب می آید و برای نخستین بار در این پرتاب از مرکز ماهواره های جدید «ونچانگ» در این استان استفاده شده است.