تکمیل مونتاژ کاوشگر نمونه‌بردار جدید ناسا

شرکت لاکهید مارتین نخستین مونتاژ کاوشگر بدون سرنشین، فضای عمیق ناسا را تکمیل کرد. فضاپیمای OSIRIS-Rex که قرار است در سپتامبر 2016 به فضا پرتاب شود، در سال 2018 با سیارک نزدیک زمین Bennu دیدار خواهد کرد.

اتمام موفقیت‌آمیز فاز بررسی طرح بحرانی سیستم پرتاب فضایی

ناسا از مرحله نهایی طراحی موشکی خبر داده که قرار است انسان را به مریخ منتقل کند. SLS مجهز به دو booster و چهار موتور RS-۲۵ است که همراه با فضاپیمای Orion ناسا برای بررسی نهایی و تا سال ۲۰۱۸ میلادی آماده پرواز خواهد شد. مرحله اصلی  SLS حدود ۲۰۰ فوت بلندی و ۲۷.۶ فوت قطر دارد.

نگاهی به گروه لوفت‌هانزا

صنعت هوایی ایران همیشه در صدر مشکلات مطرح شده در بخش حمل و نقل بوده و گه گاه حوادث کوچک و بزرگی که در این صنعت رخ داده این سوال را برمی‌انگیزد که راه حل واقعا چیست، مشکل کجا است و چطور می‌توان به رشد و شکوفایی این صنعت کمک کرد؟

افزایش پروازهای لوفت‌هانزا و هواپیمایی اتریش به ایران

طبق اعلام سایت هوانوردی آلمان، لوفت‌هانزا از این به بعد پروازی از مونیخ به تهران نیز خواهد داشت و از تابستان سال 2016، هواپیماهای بزرگتر خود را به پروازهای فرانکفورت به تهران اختصاص خواهد داد.

نرم‌افزار کامسول مولتی‌فیزیکس (+دریافت فایل آموزش)

نرم افزار کامسول (COMSOL) با نام کامل کامسول مولتی‌فیزیکس (COMSOL Multiphysics) یک مجموعه کامل شبیه‌سازی است که می تواند معادلات دیفرانسیل سیستم‌های غیرخطی را توسط مشتق‌های جزئی روش المان محدود در فضاهای یک، دو و سه‌بعدی حل نماید.

ژاپنی‌ها پرنده‌های اوریگامی ساختند (+ویدئو)

شرکت RHOM پرنده‌ای را با نام «اوریزورو» (Orizuru) طراحی کرده که با روش اوریگامی ساخته شده است. این پرنده‌ی کاغذی شبیه به پرنده بال می‌زند و پرواز می‌کند.

انجمن علمي هوافضا در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد

در اسفند ماه 1392، انجمن علمي هوافضا در دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد پایه‌گذاری شد و در تاريخ 28 اردیبهشت 1394 نخستین نشست مجمع عمومي تشكيل شد و پس از برگزاري انتخابات، نخستين شوراي مركزي انجمن علمي هوافضا برگزیده شدند.

سریع‌ترین هواپیماهای خلبان‌دار دنیا

سریع ترین هواپیماهای همراه با خلبان دنیا را می توان معجزه های مهندسی خواند. این پرنده های آهنی قادرند با سرعت صوت در هوا پرواز کرده و حرکات چرخشی شگفت انگیزی را از خود نشان دهند.

سیاره مشتری و قمرهای آن، مقصد برنامه آینده سازمان فضایی اروپا

مأموریت سازمان فضایی اروپا با عنوان JUICE- که مخفف (Jupiter ICy moon Explorer) (کاوشگر قمرهای یخی مشتری) است – جامعترین مأموریت اکتشافی درباره این سیاره و به شکل دقیقتر درباره قمرهای آن است.

ساخت پایدارترین ارتباطات هوایی

برنامه جدید دارپا که از آن با عنوان «تطبیق شبکه پویا برای بهینه سازی ماموریت» یاد می شود به دنبال رفع مشکلات موجود در سیستم هوایی با جستجوی فناوری جدیدی است تا شبکه های مختلف بتوانند ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi