با هدف نمونهبرداری از مریخ؛ «ایرباس» سطحنورد رباتیک سازمان فضایی اروپا را طراحی میکند
"آژانس فضایی اروپا"، طی قراردادی، طراحی سطحنورد رباتیک جدید خود را به شرکت "ایرباس" واگذار کرد. در ماه آوریل سال جاری، ناسا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA) توافق کردند که امکان آوردن نمونههای خاک و سنگ مریخ را بررسی کنند.
پیادهروی ۷ ساعته برای نصب دوربین روی ایستگاه فضایی بینالمللی
این راهپیمایی فضایی سومین راهپیمایی فضایی این دو فضانورد در سال جاری است و تاکنون 211 راهپیمایی فضایی در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) انجام شده است.
آزمایش نخستین موتور موشک برای نسل بعدی فضاپیماهای دارپا
هدف از طراحی پروژه «فانتوم اکسپرس» که به آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) تعلق دارد، ارائه روش سریعتری برای فرستادن بار مفید تا وزن 1/361 کیلوگرم به مدار پایین زمین است.
ایستگاه فضایی بینالمللی برای فضاپیماهای تجاری آماده میشود
دو فضانورد در یک پیادهروی فضایی خارج از ایستگاه فضایی بینالمللی با نصب تجهیزات مخابراتی جدید، آن را برای فضاپیماهای تجاری آماده کردند.
کاوشگر اینسایت (InSight) راهی مریخ شد
دانشمندان امیدوارند با اطلاعاتی که اینسایت از مریخ میفرستد، بتوانند بخشی از راز شکلگیری این سیاره چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ساله را کشف کنند. سیارهای که از دیرباز انسانها به حیات در آن اعتقاد داشتند.
آزمایش جدید شرکت بلو اوریجین در حوزه گردشگری فضایی
درحالی که کپسول فضایی نیوشپارد به گونه ای طراحی شده که قادر به حمل شش گردشگر است، اما در سفر اخیرش بدون سرنشین بود.
کپسول فضایی «اوریون» ناسا بیش از 100 قطعه چاپ سهبعدی خواهد داشت
بیش از 100 قطعه از کپسول فضایی سرنشین دار اوریون ناسا از فناوری چاپ سهبعدی بهره خواهند گرفت که توانایی رویارویی با چالشهای اعماق فضا را خواهند داشت.
ایلان ماسک بخشی از فضاپیمای بزرگ «بیافآر» شرکت «اسپیسایکس» را رونمایی کرد
ایلان ماسک یک عکس در شبکه اجتماعی اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت که این تصویر بخش اصلی تشکل دهنده بدنه فضاپیمای (BFR) شرکت اسپیس اکس را نشان میدهد.
آزمایش چتر نجات کاوشگر مریخ سازمان فضایی اروپا
برنامه "اگزومارس" (ExoMars) یا دگرزیستشناسی مریخ (Exobiology on Mars) یک ماموریت گسترده شناسایی مریخ برای جستجو پیرامون وضعیت زیستی در مریخ و بنمایههای زندگی و زندگی مریخی، در گذشته یا حال است.
"اسپیسایکس" فضاپیمای "بیافآر" را تا سال 2019 به مریخ می فرستد
فضاپیمای "BFR" به عنوان جانشین موشک "فالکون هوی" به شمار می رود و در طراحی فعلی آن مجموعا از 37 موتور استفاده شده که از این تعداد، 31 موتور در بخش تقویت کننده موشک و 6 موتور در فضاپیما وجود دارد.