ماهواره نظامی روسیه پس از عملیات ناموفق قرارگیری در مدار، در جو زمین سوخت
ماهواره نظامی روسی «کانوپوس-اس.تی» که روز پنجم ماه دسامبر جاری پرتاب شده ولی از پایه موشک ماهواره بر سایوز جدا نشده بود، با ورود به جو زمین آتش گرفت و بطور کامل سوخت.
اطلاعات ماهوارهها درباره تغییرات آب و هوایی زمین در سال ۲۰۱۵
فناوریهای فضایی توان ما در جمع آوری داده و پارامترهای بسیار متنوع سیاره مان را افزایش داده است. پرتاب ماهوارههای نگهبان-۱ آژانس فضایی اروپا و ماهوارههای قبلی ERS و Envisat آژانس فضای اروپا برای مشاهده زمین، به دانشمندان امکان داده است از نقاط دورافتاده و غیر قابل دسترس زمین داده و خبر بگیرند.
پژوهشهای ناسا بر روی رباتهای انساننما برای ماموریتهای فضایی آینده
سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا برای انجام تحقیقات پیشرفته و توسعه فضانوردان رباتیک، دو ربات والکری R5 را به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه نورثوسترن فرستاده است که میتوانند طلایهداران ماموریتهای سرنشیندار و دستیار انسانها در سفر به مریخ باشند.
رونمایی از لباس فضایی اهدایی فضانورد مسلمان قرقیز در تهران
در کارگاه آموزشی آشنایی با فناوری فضایی که با حضور سیروس برزو، پیشگام ترویج دانش فضایی و برنده جایزه ترویج علم ایران در یک دبیرستان دخترانه تهران برگزار شد برای نخستین بار از لباس فضایی اهدایی فضانورد مسلمان سازمان فضایی روسیه به مجموعه یادمانهای فضایی این روزنامهنگار علمی رونمایی شد.
رونمایی از کاوشگر مریخ جدید چین
مدل طلایی این کاوشگر که یک سوم اندازه واقعی آن است، در غرفه شرکت علوم و فناوری صنعت هوافضا به نمایش درآمده است. این نمایشگاه از دیروز (سهشنبه) آغاز شده و تا روز شنبه (16 آبان) ادامه دارد.
پنج فناوری شگفتانگیز برای تحقق سفر به مریخ
ناسا در تلاش برای توسعهی جدیدترین تجهیزات و فناوریها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشهی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفتانگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آنها خواهیم پرداخت.
قرارداد ساخت نسل جدید پیشرفتهترین بمبافکن جهان منعقد شد
نسل جدید پیشرفته ترین بمبافکنهای جهان با قراردادی به ارزش ۲۱.۴ میلیارد دلار توسط شرکت تجهیزات نظامی «نورثروپ گرومن» آمریکا ساخته می شود. این قرارداد میان نیروی هوایی آمریکا و شرکت نورتروپ گرومن منعقد شده تا بمب افکن برد طولانی LRS-B طراحی و ساخته شود.
انجمن علمي هوافضا در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد
در اسفند ماه 1392، انجمن علمي هوافضا در دانشکدهی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد پایهگذاری شد و در تاريخ 28 اردیبهشت 1394 نخستین نشست مجمع عمومي تشكيل شد و پس از برگزاري انتخابات، نخستين شوراي مركزي انجمن علمي هوافضا برگزیده شدند.
انتشار ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 1، مهر 94
شماره يك ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوري فضايي به مناسبت هفته جهانی فضا، با مطالبی جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوریهای فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفتهای این حوزه، منتشر شد.
برگزاری «جشنواره فضا» در گنبد مینای پارک آب و آتش تهران، مهر 94
"جشنواره فضا" ویژه هفته جهانی فضا به همت پژوهشگاه فضایی ایران با برنامههای متنوع آموزشی در روزهای شانزدهم و هفدهم مهر 1394 برگزار میشود.