ناسا ۳ فرودگر ماه برای بردن انسان به ماه را برگزید
این شرکتها «بلو اوریجین»، «داینتیکس» و «اسپیسایکس» هستند و قرار است ۹۶۷ میلیون دلار برای ابداع و آزمایش فرودگرهای قمری دریافت کنند.
درخواست ناسا از خودروسازان برای همکاری در ساخت ماهنورد جدید
ناسا در جستجوی متخصصانی است که در تولید انواع وسایل نقلیه از جمله «خودرهاوی همهجارو»، خودروهای الکتریکی و انواع دیگر وسایل نقلیه زمینی ماهر هستند.
12 مردی که قدم بر روی ماه گذاشتند (+تصاویر)
بین سالهای 1969 تا 1972 آمریکاییها تقریبا هر شش ماه یک بار روی ماه فرود آمدند و در برخی از این فرودها، فضانوردان فرصت پیادهروی روی این کره را داشتند که نامهایی را در تاریخ انسان و فضانوردی جاودان کرد.
نابودی ماهنورد چینی بعد از 31 ماه
سازمان مدیریت علم، فناوری و صنعت دفاع ملی چین به تازگی اعلام کرد که عملکرد ماهنورد این کشور موسوم به Yutu یا Jade Rabbit متوقف شد. اطلاعات جمعآوری شده از طریق این ماهنورد بیش از 100 مقاله علمی را درباره کره ماه تولید کرده است که کشف لایه پنهان از جریانهای گدازهای جزء آنها بوده است.
آشنایی با ربات ماهنورد جدید «آئودی»
شرکت خودروسازی آئودی در نمایشگاه بینالمللی خودرو در دیترویت از ماهنورد جدیدی رونمایی کرده که از سیستم مشهور چهار چرخ محرک Quattro استفاده میکند. ماهنورد Quattro در حال حاضر یک ربات چاپ سهبعدی است که از تیتانیوم و آلومینیوم ساخته شده و 35 کیلوگرم وزن آن است.
روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030
سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامهریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشیندار دائمی در ماه است که ماژولهای آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.
پنج بلندپروازی جالب ناسا که رنگ واقعیت ندیدند
ناسا پر از رؤیاپردازان بلندپرواز است که هزینه رویاهای آنها را باید کنگره آمریکا تائید کند اما پس از برنامه آپولو بسیاری از ایدههای ناسا پیش از بیرون آمدن از طرحهای مفهومی، کنار گذاشته شدند. این ایدهها شامل توهماتی دور از ذهن تا ماموریتهای محتاطانهتر به لحاظ مالی و برخی طرحها و معادلاتی بر روی برگه بودند؛ اگرچه برخی دیگر مدلسازی و آزمایش شدند اما همه آنها در یک چیز مشترک بودند و آن عملی نشدن آنها بود.
نام چین به عنوان نخستین کشور آسیایی که به ماه رسید، ثبت شد
فضا پیمای آزمایشی موسوم به "Xiaofei" که توسط چین ساخته شده و ده روز پیش به فضا اعزام شده بود توانست پس از انجام ماموریت خود و رسیدن به مدار ماه ، بدون هیچ گونه مشکل خاصی به زمین باز گردد. به این ترتیب چین به عنوان نخستین کشور آسیایی و سومین کشور دنیا به شمار میرود که توانست به ماه دسترسی پیدا کند. پیش از این کشورهای آمریکا و روسیه توانسته بودند فضاپیماهای خود را به ماه فرستاده و ماموریتهایی را در قمر زمین انجام دهند.