طرح مفهومی نخستین هواپیمای الکتریکی بدون خلبان
توسعهدهندگان امیدوارند که نمونه اولیه این هواپیما بتواند تا مسافت ۴۳۴ مایل (۶۹۸ کیلومتر) پرواز کند که این مسافت معادل پرواز از لندن به آلمان است.
شرکت سرو هیدرولیک پویا
شرکت سرو هیدرولیک پویا در راستای بومیسازی دانش فنی و تکنولوژی ساخت مجموعههای فناور برتر و فوق پیچیده مورد نیاز کشور در زمینه هیدرولیک و پنوماتیک صنایع هوایی، دریایی و هوافضا تشکیل گردیده است.
آزمایش پیشنمونه فضاپیمای جدید شرکت اسپیسایکس موسوم به «استارهاپر»
شرکت اسپیسایکس موتور نسخهی آزمایشی فضاپیمای «استارشیپ» موسوم به «استارهاپر» را به منظور ارزیابی عملکرد موتور با موفقیت انجام داد.
اتصال اینترنت 5G در دوردستترین نقاط زمین با پروژه جدید ناسا
ناسا با همکاری یک شرکت آمریکایی و یک شرکت ژاپنی قرار است یک هواپیمای بدون سرنشین بسیار بزرگ را که با انرژی خورشید کار میکند مورد آزمایش قرار دهد؛ این هواپیمای عظیم امکان اتصال اینترنت 5G را در دوردستترین نقاط زمین فراهم خواهد کرد.
اسپیسایکس موتورهای راکت نسل جدید خود را آزمایش کرد
اسپیسایکس نخستین موتور راکت نسل بعدی خود موسوم به «رپتور» را آزمایش کرد. موتورهایی قدرتمند که قرار است نیروی پیشرانه مورد نیاز فضاپیماهای نسل بعدی این شرکت را تامین کنند.
ساخت موتور سیکلت پرنده توسط مخترع چینی
این موتور سیکلت پرنده میتواند تا ارتفاع 2 هزار و 990 متر بالا برود و سرعتش را به 70 کیلومتر در ساعت برساند. این وسیله نقلیه از بدنهای بسیار سبک تشکیل شده است و چهار روتور دارد که با هشت پروانه کار میکنند.
ارائه طرح مفهومی خودرو پرنده لوکس توسط شرکت خودروساز انگلیسی (+تصاویر)
یک شرکت انگلیسی سازنده خودروهای لوکس طرح اولیهای از خودرو پرنده الکتریکی هیبریدی منتشر کرده است. این خودرو هوایی میتواند به طور عمودی از زمین بلند شود و فرود آید.
«رولز رویس» در حال توسعه سوسک رباتیک برای تعمیر موتور هواپیماها (+تصاویر)
تولید این رباتها در قالب یکی از برنامههای شرکت رولز رویس موسوم به موتور هوشمند صورت میگیرد که بر مبنای آن در آینده موتورهایی برای استفاده در انواع هواپیماها تولید میشوند که بتوانند به طور خودکار خود را تعمیر کنند.
«رولز رویس» به دنبال ساخت خودرو پرنده
شرکت "رولز رویس" طرح مفهومی یک "خودرو پرنده" را معرفی کرده است که میتواند چهار تا پنج مسافر را حمل کند. این خودرو پرنده تماما برقی نیست و هیبریدی است.
نخستین آزمایش هوایی موتور جت قدرتمند GE9X ساخت جنرال الکتریک بر روی هواپیمای بویینگ 747
این موتور که توسط شرکت جنرال الکتریک (GE) طراحی و ساخته شده است «GE9X» نام دارد و به مدت چهار ساعت مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت تا کارکردهای آن در زمان آغاز پرواز، حرکت و فرود هواپیما به دقت کنترل شود.