ناسا ۳ فرودگر ماه برای بردن انسان به ماه را برگزید
این شرکتها «بلو اوریجین»، «داینتیکس» و «اسپیسایکس» هستند و قرار است ۹۶۷ میلیون دلار برای ابداع و آزمایش فرودگرهای قمری دریافت کنند.
تصویر دانشجوی ایرانی در چالش پردازش دادههای تلسکوپی ناسا برگزیده شد
تصویر وی در این چالش «آتش آبی» نام داشت و از پردازش ۶ لایه داده متعلق به ۴ تلسکوپ فضایی هابل، اسپیتزر (Spitzer)، اشعه ایکس چاندرا (Chandra) و گلکس (GALEX) به دست آمده بود.
«ناسا» و «ویرجین گلکتیک» در پروازهای تجاری همکاری میکنند
هدف ناسا از همکاری با ویرجین گلکتیک این است تا راهی باثبات برای به کار گرفتن فناوریهای پرسرعت در پروازهای تجاری ارائه دهد.
حمایت مرکز هوافضایی شیآن از توسعهی تجاری صنعت هوافضا
با تاسیس این مرکز از سال ۲۰۰۶، زیربنای علمی و فناورانهی مهمی در زمینهی تولید تجهیزات هوافضایی، کاربردهای ماهوارهای و هوش مصنوعی شکل گرفته است.
شکست ماموریت کپسول باری قابل بازیابی چین
نمونهی آزمایشی نخستین کپسول باری قابل بازیابی، انعطافپذیر و بادشوندهی چین هنگام ورود به جو زمین به دلیل نامعلومی دچار نقص فنی شد.
پرتاب موفق «لانگمارچ-۵بی»، بزرگترین حامل فضایی چین به همراه نسل جدید فضاپیمای سرنشیندار
این پرتابگر با طول کل ۵۴ متر (یک ساختمان ۱۸ طبقه) و وزن برخاست ۸۴۹ تُن، دارای قابلیت حمل ۲۵ تُن محموله به مدار ارتفاع پایین زمین است.
جایزه ناسا برای دانشجویان سازنده ماهواره مکعبی
تاسوارهها یا ماهوارههای مکعبی (کیوبست) ماهوارههایی متشکل از واحدهای ساختاری مکعبی شکل هستند که بتوان آنها را به راحتی با سامانه پرتابگر پرتاب کرد و به آسانی در مدار قرار داد.
چند ایرانی هواپیمای شخصی دارند؟
هواپیماهای شخصی چقدر هزینه دارند؟ مزایای استفاده از هواپیماهای خصوصی چیست؟ آیا هواپیماهای خصوصی امنتر است؟
ایدهشو «دات راینکس»، ارائه ایده در حوزه ناوبری و موقعیتیابی (خرداد 99)
این رویداد از ۱۰ تا ۱۲ خرداد ماه 99 به صورت مجازی و بر بستر وبینار برگزار شود.
گروه خودروسازی «جیلی» ماهواره میسازد
این پرتاب در راستای طرح ایجاد شبکهی ماهوارهای برای دستیابی به قابلیت ناوبری بهتر (در حد سانتیمتر) برای وسایل نقلیهی خودران انجام میشود.